23948sdkhjf

NordicBIM.net: Ny nordisk BIM-portal ser dagens lys

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

På NordicBIM.net finder du (stort set) alt, hvad der er værd at vide om BIM. Portalen opdateres løbende med nye artikler, tips og tricks samt anmeldelser.

NordicBIM.net er en ny BIM-portal, der tager temperatuen på og deler viden om BIM i de nordiske lande. På portalen bliver der løbende publiceret artikler, tips og tricks og anmeldelser fra Finland, Norge, Sverige og Danmark for at give læserne indsigt i nordisk arkitektur – og ikke mindst: hvordan det står til med anvendelsen af BIM i de nordiske lande.
 
Vidensdeling og inspiration
På NordicBIM.net finder du cases med toneangivende nordiske tegnestuer, der fortæller, hvordan de optimerer deres projekter med BIM. Du får også en lang række tips og tricks, der hjælper dig med at effektivisere dit BIM-workflow, mens anmeldelser synliggør potentialet i det seneste software og de nyeste teknologier.
 
Sangberg: BIM for Seniorer    
Bidragsyderne til NordicBIM.net er en række nordiske softwarespecialister: finske M.A.D., svenske Nolliplan og GRAPHISOFT Norway, mens BIM Equity sørger for den danske vinkel. En af de første danske artikler er ”BIM for seniorer”, hvor vi har interviewet BIM manager Irina Nica og arkitekt Signe Kjær fra Sangberg om, hvordan BIM har været en integreret del af udviklingen af seniorboligkonceptet VoksenPlus.

Signe Kjær konkretiserer, ”VoksenPlus er resultatet af et omfattende udviklingsarbejde, hvor målet har været at udvikle et modulopbygget koncept, der både er bæredygtigt og nemt kan applikeres på forskellige byggegrunde. Under selve udviklingsarbejdet har vi anvendt ARCHICADs Teamwork-teknologi, der er ideelt, når mange personer skal samarbejde på et stort og kompliceret projekt. Teamwork betyder, at flere medarbejdere kan logge ind i samme projekt og reservere netop den del af 3D-modellen, de ønsker at arbejde med.”
 
Læs hele ”BIM for Seniorer” her >>

BIM for samer og fremtidens læringsmiljøer
Trænger du til inspiration fra de andre nordiske lande kan du blandt andet læse, hvordan det norske arkitektfirma Stein Halvorsen lader sig inspirere af samerne, når de designer. Du finder ”Taking inspiration from nature” her >>
 
Er du mere interesseret i, hvordan BIM er med til at skabe fremtidens læringsmiljøer i Finland, kan du blive inspireret af artiklen om Sigge Arkitekter, du finder her >>
 
Bliv inspireret
NordicBIM.net er en afløser for det skandinaviske BIM-magasin ArchiMAG, der siden 2001 er udkommet to gange om året med artikler på de nordiske hovedsprog. Artiklerne, der publiceres på NordicBIM.net, bliver både udgivet på engelsk og i det originale sprog.
 
Besøg NordicBIM.Net her >> 
 
Illustrationer: VoksenPlus af Sangberg og Lindegaarden af BIM Equity

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Le34 og BIm Equity opmåler og digitaliserer Lindegaarden

Send til en kollega

0.138