23948sdkhjf

Er kvaliteten af din trykluft i orden?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Med en sikker trykluft kan du undgå personskader, bøder, ødelagt udstyr og dyre reparationer.

I mange industrier opfattes trykluft i princippet som næsten gratis. Sandheden er den modsatte. Trykluft tilhører en af vore dyreste energikilder og kan samtidig være årsag til farlige personskader.
Danske virksomheder skal især være opmærksomme på ISO 4414:2010, da nogle forskrifter om håndtering af trykluftudstyr og –systemer nu er blevet til lovkrav baseret på EU Maskin Direktiv 2006/42/EC.

Små dråber med stor indflydelse på produktionen
Produktion af trykluft danner uværgeligt kondensat, der næsten altid indeholder olie og andre snavspartikler, som kan skade dine trykluftanlæg. Derfor bør kondensat fjernes!

Undgå kondensat i trykluften med et kondensatdræn
Med vores kondensatdræn fra Beko kan du problemfrit tømme din tryklufttank for kondensat og dermed forbedre levetiden på dine maskiner. En sensor registrerer mængden af kondensat og tilpasser automatisk tømning af din tank herefter uden tab af trykluft og med et minimalt energiforbrug. Dette gør løsningen langsigtet og mere økonomisk end en magnetventil med timer.

Kondensat er ikke noget, der udskilles i samme mængde hele tiden, derfor er vores kondensatdræn niveauregulerende, hvilket vil sige, at de selv afpasser mængden af kondensat, der skal drænes og er derfor yderst energibesparende. Kondensatdræn med elektronisk niveaukontrol giver en effektiv dræning. Den intelligente elektronik gør, at drænet minimerer trykluftforbruget, energiforbruget og dermed omkostningerne.

Skal du besøge Hannover messen?
Så kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker at mødes eller vide mere om sikker trykluft eller løsninger til bekæmpelse af kondensat. Derudover er Bekos stand bestemt et besøg værd!

Hannover messen finder sted den 1. – 5. april 2019
Hannover Exhibition Grounds, 30521 Hannover, Germany.

Du finder Beko i hal 8 stand A22.

Se mere om Hannover messen her
Se mere om Kondensatdræn og kondensatbehandling her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109