23948sdkhjf

Hør om Teknos leading edge protection

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknos A/S

Besøg os på SCANDINAVIAN COATING i Øksnehallen i København 20. og 21. marts og hør blandet andet mere om vores innovative løsning til vindturbiner, Teknoblade Repair til reparation af rotorblade

Teknos præsenterer den innovative reparationsmaling Teknoblade Repair 9000 som et af de nye produkter på Scandinavian Coating. I modsætning til de kendte 3-lagsløsninger kan reparation af  rotorbladenes kant (leading edge) nu foretages med kun ét enkelt lag med højt tørstofindhold. Malingens mekaniske egenskaber er testet efter de internationale standarder, og produktet er markant mere holdbar end de kendte løsninger til reparation af overfladebehandlingen. Ud over den nye reparationsmaling introducerer Teknos andre innovative og omkostningseffektive malingsløsninger med lavt opløsningsmiddelindhold til land- og havvindmøller, rotorblade og komponenter. 

Teknos tilbyder et bredt udvalg af konventionelle såvel som innovative  malingssystemer med lavt indhold af opløsningsmidler/VOC-fri til onshore- og offshore-faciliteter, såsom tårne, rotorblade, komponenter som hovedaksler, gearkasser og naceller, såvel som malingssystemer til områder med bølgesprøjt og tidevandszoner og de nedsænkede dele af offshore-tårne. Teknos' løsninger dækker allerede mere end 500 tårne over hele verden.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknos A/S

Industrivej 19
6580 Vamdrup
Danmark
Teknos A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062