23948sdkhjf

scanOtech og Sames Kremlin på Scandinavian Coating 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

scanOtech udstiller sammen med Sames Kremlin på næste uges overflademesse for industriel overfladebehandling Scandinavian Coating i Øksnehallen i København og byder alle interesserede velkommen på stand 05:22 til en kvalificeret overfladesnak.

Scandinavian Coating er nordens førende messe indenfor industriel overfladebehandling og er en specialmesse for alle skandinaviske virksomheder, der beskæftiger sig med dette emne. Messen repræsenterer alle faser af industriel overfladebehandling fra forarbejdning over bearbejdning af materialerne metal, plast og træ til efterbehandling, rensning og miljø.

scanOtech og Sames Kremlin vil på messen vise den nyeste teknologi og flere spændende nyheder indenfor udstyr til pulver- og vådlakering.

Sames Kremlin er kendt og respekteret over hele verden for sin høje kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Uanset hvilken opgave du måtte stå overfor så kan vi skræddersy og levere en løsning der kan reducere driftsomkostningerne, forbedre miljøet og giver en høj finish kvalitet og vi leverer både manuelle såvel som automatiske løsninger.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

scanOtech og Sames Kremlin byder velkommen på stand 05:22

Messen afholdes i Øksnehallen i København og er åben fra onsdag den 20. til torsdag den 21.03 kl. 09.00 -17.00.

                                  De mærker forskellen - også efter handlen

                                              Saml | Beskyt | Forskøn 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094