23948sdkhjf

40 års jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af HNC Group A/S

I år er det 40 år siden, det nuværende HNC Group blev grundlagt. Navnet, logoet og antallet af medarbejdere er anderledes end dengang, men målet og værdierne har ikke ændret sig.

Igennem 40 år har HNC Group med fokus på god kundeservice leveret rådgivning, komponenter og specialfremstillede løsninger inden for automation og procesoptimering.

Mange af HNC Groups kunder er virksomheder inden for fødevarebranchen og medicinalindustrien, og en stor del af dem har været faste kunder igennem en stor del af de 40 år, firmaet har eksisteret.

I mange år har HNC Group været forhandler af komponenter af høj kvalitet fra nogle af de største producenter på markedet og repræsenterer i dag bl.a. Deublin, Aventics, Festo, Stenflex og Bosch Rexroth.

Samtidig tilbyder HNC Group opbygning af elektriske tavleanlæg samt opbygning af afskærmninger og arbejdsborde m.m. Derudover har HNC Group udviklet sin egen serie af rustfrie cylindre, UNIC, som anvendes af internationale fabrikanter af maskiner til fødevarebranchen.

HNC Group udstiller på Hannover Messe og IFFA, så der er rig mulighed for at få et indblik i, hvilke produkter og løsninger, HNC Group tilbyder. På Hannover Messe d. 1.-5. april har HNC Group stand A51 i hal 23. På IFFA d. 4.-9. maj er HNC Group del af en fælles dansk pavillon og har stand nr. D40F i hal 9.1.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HNC Group A/S

Industrivej 2
4241 Vemmelev
Danmark
HNC Group A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.105