23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kærby Tømrer tilfredse med NIC Denmarks produkter

NIC Denmark leverer lysninger og bundstykker til Kærby Tømrer og Snedkerforretning projektet hos AAB Silkeborg Afd. 9 Sneppevej.

”Det er et godt samarbejde, hvor Kærby kan se fidusen i vores tidsbesparende inddækningsløsninger. Især vores lysninger har gjort en forskel på tid og økonomi i dette projekt. Vi håber på et langt og godt samarbejde med Kærby Tømrer i fremtiden. ” Siger Klaus Søgaard, Internt Salg hos NIC Denmark.
Kærby Tømrer’s bygningskonstruktør Kenneth Domino har i samarbejde med sit tema udtrykt stor tilfredshed med vores produkter. ”Vi er meget tilfredse med NIC Denmarks vindueslysninger og bundstykker. Den nemme og hurtige montage af produkterne spare os værdifuld tid. Produkterne har en flot finish. Vi fik leveret produkterne hurtigt og i de rette mål.”


Kærby Tømrer fik leveret vores ClipOn Flex vindueslysning i både 65 og 90 mm, samt hvid laminats bundstykker i 20 mm med postformet kante, hvide ABS og spærrelaminat på bagsiden. Produkterne er leveret efter hvilke behov og ønsker, Kærby Tømrer havde til produktet. Produkterne blev leveret med sætvis indpakning der er meget populært for at undgå unødvendig tidsspild.
Vi glæder os over endnu et godt samarbejde og ønsker god arbejdslyst til Kærby Tømrer og Snedkerforretning.


Hilsen hele teamet bag
NIC Denmark

Din seriøse byggepartner inden for inddækningsløsninger. 

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Kontaktperson

Annette Horsager Nielsen
Økonomi ansvarlig
+45 51550005 ahn@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.047