23948sdkhjf

DOW webinar - Torsdag den 21. februar 2019 kl. 15-16

| Medlemsnyhed | Indrykket af Diatom A/S

DOW afholder webinar om deres nye primerfri silikone til indkapsling af LED belysning,

DOWSIL™ EI-2888 kan med fordel anvendes til indkapsling af såvel faste som fleksible LED kredsløb, til både indendørs og udendørs brug. Dens patenterede sammensætning sørger for god vedhæftning til mange gængse overflader. Samtidigt sikrer den optisk klare struktur en god lysgennemtrængning uden det store tab i lysstyrke.

Så hvis du eller din virksomhed arbejder med belysning eller har en generel interesse i materiale til indkapsling og beskyttelse af elektronik, så vær med blandt de første til at lære dette produkt at kende ved at deltage i webinaret torsdag den 21. februar klokken 15-16.

Webinarets indhold
De tekniske specialister fra DOW, Julien Renaud og Thierry Cooremans, vil give et unikt indblik i dette nye produkt og de generelle fordele og begrænsninger ved LED indkapsling. 
Der vil blive begrænset mulighed for at stille spørgsmål undervejs via livechat, men da det drejer sig om et globalt webinar, vil der blive udvalgt et begrænset antal spørgsmål, som vil blive besvaret. For uddybende svar på specifikke spørgsmål er I velkommen til at rette henvendelse direkte til Diatom efterfølgende.

Sådan deltager du
Læs mere om webinaret og tilmeld dig her.

Se vores udvalg af produkter til indstøbning af elektronik her.

Kontakt produktchef, Andreas Gerbaulet, hvis du har spørgsmål til webinaret.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Diatom A/S

Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Danmark
Diatom A/S

Send til en kollega

0.121