23948sdkhjf

Flere hundrede liters Adblue tanke

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

AdBlue er navnet for den væske, som i større grad skal fyldes på nye off road køretøjer.

De seneste år har producenterne groft sagt benyttet to forskellige teknologier til at overholde kravene. EGR- eller SCR-teknologi. De har begge fordele og ulemper, men efterhånden har flere mærker bevæget sig mod SCR-teknologi - og det er her, AdBlue kommer ind i billedet.

AdBlue er en 32,5 % syntetisk ureaopløsning, der er meget ren. Den produceres i overensstemmelse med ISO 22241 (ISO-22241-1, ISO-22241-2, ISO-22241-3) standarden. AdBlue skal altid benyttes i en særlig tank i dit køretøj.

AdBlue er som sådan ikke sundhedsskadeligt for mennesker eller dyr, og det er ikke giftigt. Derfor er det ikke underlagt nogen form for lovgivning for farlige stoffer.

AdBlue er ikke foreneligt med bestemte metaller og materialer, og det betyder, at det langsomt vil nedbryde rør og komponenter i brændstofsystemet

Benyt aldrig gamle diesel- eller oliebeholdere til påfyldning af AdBlue på køretøjstanken. Enhver form for udstyr, der ikke udelukkende er beregnet til AdBlue, kan kontaminere AdBlue-væsken.

DENIOS kan nu leverer transportable tank løsninger til opbevaring af  Adblue. De kan fås I størrelserne af 250 eller 450 Liter i farven blå for let genkendelse.
Tanken er fremstillet i Polyethylen/PE og dermed korrosionsbestandig.

Til Adblue tanken – er der automatisk tappepistol, som der anvendes på tankstationer verden over med 4 meter slange – pumpen kan fås i forskellige varianter herunder 12 volt, 24 volt og 230V.

Få mere information om produktet på vores webshop eller kontakt DENIOS for mere information og rådgivning på telefon 7624 4080 eller send en mail til: info@denios.dk   

DENIOS har over 12.000 produkter online til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. se det store sortiment her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Send til en kollega

0.163