23948sdkhjf

Flemming fejrer 25 år som »Brandmand« i EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Projektleder Flemming Jespersen kan den 14. februar 2019 fejre sit 25 års jubilæum hos EL:CON i Roskilde – de sidste par årtier i sikringsafdelingen.

Af Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Flemming er EL:CONs »Brandmand nr. 1«, og med den titel mener jeg, at han er ekspert på sit felt inden for brandsikring. Han er en loyal medarbejder, der ivrigt lærer fra sig, og deler sin viden med kollegaerne på sin behagelige, lune facon. Og jeg håber, at Flemming har lyst til at blive her hos os i mange år fremover«, siger sikringschef Per Bloch.

Da Flemming startede i virksomheden for 25 år siden, hed den MJ Elektro, og her løste han opgaver som elektriker ude på byggepladser. Snart fik han titel af formand og fik stadig mere betroede opgaver: »Jeg udførte kabelnedgravninger til den store guldmedalje med henblik på blandt andet bombe- og terrorsikring og andre kriseberedskabstiltag, samt tiltag for at imødegå miljøkatastrofer i visse dele af brandstofindustrien«.

Efter en årrække som pladsformand med fysisk hårdt arbejde, tænkte Flemming, at tiden var moden til et mere skånsomt, indendørs arbejde: »Jeg havde ikke lyst til at tilbringe mere tid i gummistøvler i en mudret udgravning. Derfor tog jeg en snak med Morten Jensen (MJ Elektros grundlægger, red.) om muligheden for at arbejde med sikring – og sådan blev det«, forklarer Flemming, der startede på området med installationer af tyverialarmer, adgangskontrol og videoovervågning.

Sætter en ære i sit arbejde
Flemmings CV blev siden pyntet med en ABA-certificering (brandalarmanlæg), AVA certificering (Varslingsanlæg), ABVt Certificering (Brandventilation) og det er ikke helt tilfældigt, at det fortsat er brandsikring, Flemming arbejder med hos EL:CON: »Jeg sætter en ære i at arbejde med at skabe sikringsløsninger til fx bygninger, børn og ældre mennesker, der redder liv. Brandalarmssystemer, der hurtigt og effektivt tilkalder beredskabet, varslingssystemer, der råber vagt i gevær lokalt i bygninger, brandventilation, der bortleder røg og varme så en evt. evakuering muliggøres, eller bare branddøre, der lukker forsvarligt af for en opstået brand«.

Det er også Flemming, der både projekterer, sætter bemanding og står for udførelsen af de til tider yderst omfattende sikringsopgaver, der lander på hans skrivebord. Fx har han netop løst en større sikringsentreprise i en 14.000 m2 stor hal, hvor følere skulle opsættes i otte meters højde: »Jeg går aldrig på kompromis med mine kollegaers sikkerhed, når de går på arbejde. Vi måtte fx udskifte arbejdsliftene til en anden og til opgaven bedre model – men samtidig skal der være sammenhæng i opgaverne, så vi trak kablerne modsat i forhold til det umiddelbare, for at spare timer«, forklarer Flemming med et smil men uden at uddybe nærmere: »Så bliver det vist en tand for teknisk«.

Flemming samarbejder med kollegaer på tværs af landet - med ABA, AVA og ABVt, et tillæg til jobbet efter afdelingen i Roskilde er blevet medspiller i det landsdækkende EL:CON.

Flemming er en vellidt kollega, og det har han et lysende eksempel på i form af et indrammet diplom på sit skrivebord: »Jeg er nomineret til Årets Kollega i EL:CON 2018, og det gør mig stolt og glad. Jeg tror fuldt og fast på, at det er bedst at drive et godt arbejdsmiljø og et godt resultat frem med det gode og få hele holdet med«.

Det ser ud til, at det lykkedes for Flemming at gøre det rigtigt, når han kigger på sit gode, sammentømrede team af dygtige folk: »Er jeg i EL:CON om ti år? Tja, det tror jeg nok«.

Stort tillykke med jubilæet Flemming:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.109