23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Byggecentres bestyrelse fortsætter uændret efter ordinær generalforsamling

Under Danske Byggecentres ordinære generalforsamling 31. januar 2019 skete der ingen ændringer i bestyrelsen. Britta K. Stenholt og Carsten Ludvig var på valg og blev genvalgt.

Danske Byggecentres bestyrelse består således af:

  • Formand Carl Bladt Hansen, Davidsen Tømmerhandel A/S
  • Næstformand Tony Hansen, Bygma A/S
  • Bestyrelsesmedlem Carsten Ludvig, Johannes Fog A/S
  • Bestyrelsesmedlem Britta K. Stenholt, Stark A/S
  • Bestyrelsesmedlem Thorbjørn Sejer Jensen, XL-BYG a.m.b.a
  • Suppleant Jesper Plugge, XL-BYG Øbro Træ A/S
  • Suppleant Peter Schepler Bygma A/S

Ser fremad mod et år med stor fokus på dokumentation og viden om bæredygtighed
Med en intakt bestyrelse kigges der nu fremad mod næste års arbejde. Bæredygtighed vil være øverst på dagsordenen hos Danske Byggecentre.

Bæredygtighed er et af de varmeste emner i byggebranchen for tiden. Det er noget vi mærker til ude hos de danske byggecentre, hvor vi oplever en større og større efterspørgsel efter miljøcertificeringer og dokumentation for byggevarers bæredygtighed. Til tider kan det være meget tidskrævende, at finde den dokumentation, som vores kunder efterspørger. Derfor vil det fremadrettet være muligt for leverandører til de danske byggecentre, at indlægge bæredygtighedsdokumentation og certificeringer centralt. Det vil gøre det ellers tidskrævende arbejde med at finde dokumentationen hurtigere, og det vil samtidig være en markant profilering af de leverandører, der er længst fremme med bæredygtige materialer og løsninger.

I takt med at efterspørgslen efter dokumenterede bæredygtige produkter stiger, skal vores eget vidensniveau selvfølgelig følge med. I forlængelse af branchesamarbejdet ”Vælg Bæredygtigt”, der skal opkvalificere viden om bæredygtighed hos byggecentrene og de udførende håndværkere, vil der i løbet af 2019 blive udbudt kursustilbud til de kunderådgivere, der dagligt vejleder både professionelle og private, om valg af byggematerialer og byggeløsninger. Det primære sigte for os er at sætte vores medarbejdere i stand til at vejlede særligt de små og mellemstore håndværksvirksomheder i at vælge og bygge bæredygtigt.

Branchesamarbejdet ”Vælg Bæredygtigt” gennemføres i et samarbejde mellem Danske Byggecentre, Dansk Byggeri og Smith Innovation. Projektet er støttet af Grundejernes Investeringsfond.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@bdb.dk

 

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.047