23948sdkhjf

Formica nu og i fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riisfort A/S

Formica Group er førende leverandør af laminater til overfladeløsninger, uanset projektets størrelse. At beholde førerpositionen kræver både mod, innovation og et bredt udsyn, og det har de hos Formica.

Formicas rødder går helt tilbage til 1913, hvor engelske Daniel J. O'Conor, Herbert A. Faber og John G. Tomlin sammen stifter "Formica Products Company". Den første ordre kommer fra Chaimers Motor Company, og herfra går produktudviklingen stærkt. I dag opererer Formica Group over hele verden, men hovedsædet ligger fortsat i England.

Formica i Danmark
I Danmark forhandles Formica af Riisfort, som bearbejder hele landet.

– Samarbejdet med Riisfort stammer helt tilbage fra 1950’erne, og det bygger primært på god kemi og gensidig tillid. Derudover har det gennem alle årene været vigtigt for Formica at have en grossist, som kunne bearbejde markedet, fortæller Søren Steenholdt, landesalgschef hos Formica i Danmark, og fortsætter:

– I Danmark har jeg to kollegaer, som er kørende konsulenter. Deres opgave er blandt andet at besøge arkitekter over hele landet og vedligeholde og opdatere deres viden om Formica, så de til enhver tid kan anbefale os til deres kunder og samarbejdspartnere. Men det er også af afgørende betydning, at vi hele tiden sørger for at holde Riisforts sælgere opdateret om både nuværende og kommende produkter, for i sidste ende er det jo dem, der skal være med til at sælge det til kunderne.

Formica i førersædet
At være kundernes førstevalg og den førende producent på markedet stiller høje krav. Både til slutprodukterne og til det miljø, de bliver produceret i.

– Det er ikke kun os selv, men også vores kunder, som hele tiden stiller højere krav til vores produkter. Derfor sørger vi for hele tiden at have alle de relevante certificeringer og godkendelser, fortæller Søren Steenholdt og uddyber:

– Hos Formica går vi meget op i miljøet. Laminat er primært fremstillet af papir, så vi sikrer, at det papir, vi anvender, er fremstillet under miljørigtige forhold. Det betyder for eksempel, at hver gang der fældes et træ til produktionen, plantes der to nye.

Læs hele artiklen her

Kontakt os på telefon 87 47 70 20 - vi glæder os til at høre fra dig!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riisfort A/S

Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Danmark
Riisfort A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.091