23948sdkhjf

ST Skoleinventar: Fuld skrald på farverne med Formica

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riisfort A/S

Når ST Skoleinventar skal sætte kulør på et undervisningslokale, sker det altid med laminater fra Formicas® brede farvepalet. Formica er arkitekternes førstevalg, for her får man både det største udvalg og den bedste kvalitet.

Hos ST Skoleinventar i Tarm er de specialister i produktion og salg af fast inventar til uddannelsesinstitutioner i Danmark, Norge og England. Virksomheden blev grundlagt i 1950, og dengang bestod produktionen alene af skoleborde og -stole i træ, men allerede tre år senere blev produktionen af fast inventar sat i gang.

– I dag leverer vi alt lige fra renovering af et enkelt undervisningslokale til samlede inventarløsninger til nybyggede skoler, fortæller Jens Lange, som er administrerende direktør hos ST Skoleinventar, og fortsætter:

– Over de seneste mange årtier har vi løst et utal af projekter, store som små, i både ind- og udland. Vi udvider og udvikler hele tiden vores kompetencer, og i dag er vi stolte markedsledere inden for totalløsninger til uddannelsesinstitutioner.

ST Skoleinventar har leveret til Danmarks største læreanstalt
I september 2016 flyttede UCC's uddannelser i Københavnsområdet ind i det nybyggede campus i Carlsberg Byen. Campus Carlsberg omfatter cirka 57.000 kvadratmeter, og er med sine 10.000 studerende og 800 medarbejdere Danmarks største undervisningssted.

– UCC er det største og dyreste skolebyggeri på Carlsberg Grunden, og hos ST Skoleinventar er vi stolte af at have leveret inventar til blandt andet alle faglokaler, omklædning og maskinværksted, siger Jens Lange og uddyber:

– I mange af lokalerne er der brugt laminater fra Formica. Det er generelt kendetegnet ved skolebyggerier, at i de projekter, hvor arkitekterne har stor handlefrihed, bliver der valgt fra en langt større farvepalet. Arkitekterne som var tilknyttet Campus Carlsberg, havde stor indflydelse på hele processen, og derfor kan man også opleve et bredt spektrum af farver på Formica-laminaterne i de forskellige lokaler.

En anden farverig reference, hvor der er brugt laminater fra Formica, er Ålholm Skole i København, som blev indviet i 2018, og lige nu er ST Skoleinventar med i et stort skoleprojekt i Gilleleje, hvor de leverer Formica-laminater til anvendelse på hele skolen.

Læs hele artiklen her

Kontakt os på telefon 87 47 70 20 - vi glæder os til at høre fra dig!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riisfort A/S

Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Danmark
Riisfort A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099