23948sdkhjf

'En kanon pakke løsning hos CADXpert | Invent a/s ’

| Medlemsnyhed | Indrykket af CADXpert | Invent a/s

Det er kanon, at Invent kan tage nogle som os ind, og lave sådan en pakkeløsning. Udtaler Anni Vandet efter kursusforløb hos CADXpert | Invent a/s.

Coloplast lukker i Thisted og afskediger 167 medarbejder
Sådan lød overskriften i medierne tilbage i 2017. I den forbindelse blev der afsat en sum til at hjælpe de ansatte, som blev ramt af fyringsrunden videre, enten til uddannelse eller opstart af egen virksomhed. Med det mål for øje, at de skulle dygtiggøre sig. En fantastisk mulighed som Anni Vandet Larsen og hendes kollegaer valgte at gøre brug af.

’Efter 25 år hos Coloplast var det selvfølgelig en træls meddelelse at modtage. Men det har givet mig og mine kollegaer nye muligheder for fremtiden. Specielt med den sum vi fik til rådighed. Vi greb chancen, og begyndte at finde frem til hvordan vi gerne ville dygtiggøre os. Fremfor at være negative over en beslutning, vi alligevel ikke kunne gøre noget ved’ udtaler Anni, som i dag læser til Produktions teknolog i Skive.

En kanon pakke løsning hos CADXpert | Invent a/s
Hos CADXpert | Invent a/s kunne vi tilbyde Anni og 5 af hendes kollegaer en kompleks pakkeløsning, som matchede deres ønsker og behov for et special tilrettelagt kursusforløb. Et forløb hvor Coloplast folkene over en måneds tid deltog på kurset Autodesk Inventor Grundprincipper og efterfølgende Autodesk Inventor Videregående. Som en del af pakkeløsningen fik vi klargjort computere med relevante programmer og en prøve version af Inventor til dem alle. På den måde blev det muligt for dem, at dygtiggøre sig på hjemmefronten efter endt kursus hos os. En løsning, som Anni og hendes kollegaer er utrolig glade for. ’Det er kanon, at Invent kan tage nogle som os ind, og lave sådan en pakkeløsning’ udtaler Anni. 

Når en dør lukkes, åbnes en ny
Anni har i sin tid hos Coloplast opnået en stor indsigt og know how i branchen. Hun har været med i forskellige udviklingsprojekter. Med årene er interessen for konstruktionen af produkterne vokset. Det var derfor et naturligt skridt for Anni og hendes kollegaer, at finde et kursus hvor de kunne opnå en større indsigt i Inventor, hvor hele design- og konstruktionsprocessen finder sted. 

’Vi ønskede at opnå en større forståelse for de tegninger der laves. Hvorfor man gør, som man gør i sådan en proces. Derfor ville vi gerne på kursus for at opnå en god grundviden. For uanset om det er noget vi i fremtiden kommer til at arbejde med eller ej, så kan vi klart gøre brug af den viden om hvordan man anvender programmet’ udtaler Anni.

Stor ros til Kim for at holde os ud 
’Jeg tror, at det var en stor mundfuld for Kim, at have nogle som os på kursus. Vi var alle sammen mere eller mindre på helt bar bund hvad angår Inventor. Han gjorde en kæmpe indsats for, at få os alle sammen med, og lære os så meget som overhovedet muligt’ udtaler Anni med stor glæde.

’Vi synes, at det har været fedt at være med på kursus hos CADXpert | Invent a/s . Fedt at de kunne tage os alle sammen på kursus, med de forskellige baggrunde vi har. Uanset om vi kommer til at bruge Inventor fremadrettet eller ej, så har vi nu en viden om hvordan man gør og anvender det. Det er altid godt, at lære noget nyt. Især når det er noget der giver os et skridt i den rette retning for hvad vi gerne vil beskæftige os med i fremtiden’ udtrykker Anni om forløbet hos CADXpert | Invent a/s.

Godt, at vi har InventorBogen
’Nogle ting er nemmere at huske end andre. Sådan vil det jo altid være. Derfor er det godt, at vi har InventorBogen skrevet af Invent, som vi kan gå tilbage i og se’ udtaler Anni, som ofte bruger bøgerne som et opslagsværk. Det kan nemlig være en udfordring, at huske alt det som man lærer på kursus hos CADXpert | Invent a/s . Derfor er InventorBogen en uundværlig ting, og en vigtig del for at komme godt i gang med at anvende Inventor efter endt kursus.

’Ja CADXpert | Invent a/s har givet os en viden om hvad Inventor kan. Nu skal vi ’bare’ i gang med at bruge det. Her er det fantastisk at vi har computeren og bøgerne. På den måde kan vi få afprøvet de forskellige ting vi har lært. Det er også meget brugbart nu hvor jeg er begyndt at studere’ udtaler Anni efter endt forløb hos Invent. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CADXpert | Invent a/s

Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens
Danmark
CADXpert | Invent a/s

Send til en kollega

0.105