23948sdkhjf

Lamipro professionel laminatrens

| Medlemsnyhed | Indrykket af LAMIPRO A/S

Fire myter om rengøring af laminatrens

For at sikre at kunne tilbyde vores kunder den mest optimale pleje og rengøring til vores laminat- og melaminprodukter, har vi nu lanceret vores egen professionelle laminatrens. Vi støder dog ofte på generelle myter om rengøring af laminater, og derfor vil vi gerne slå fast, at ikke alle er gældende for Lamipro professionel laminatrens:

Myte 1: Laminatrens må ikke anvendes dagligt!
# falsk
Lad os starte med at slå fast … Lamipro professionel laminatrens må anvendes så ofte, der er behov for – også dagligt. Det er dog sjældent, der er behov for at anvende laminatrens dagligt. I disse tilfælde anbefaler vi rengøring med almindelig universal rengøring.

Myte 2: Laminatrens efterlader overfladen med en beskyttende hinde!
# falsk
Lamipro professionel laminatrens efterlader ingen hinde, der kan indkapsle snavs. Vores laminatrens indeholder derimod et affedtende middel, der fjerne fedtede fingre, snavs mm.

Myte 3: Laminatrens bør ikke anvendes på nanolaminat!
# falsk
Lamipro professionel laminatrens kan anvendes på alle typer laminat. Det er dog vigtigt uanset laminattype, at alt rensen vaskes af med rent vand.

Vidste du? Du kan på lige vilkår anvende Lamipro professionel laminatrens på melaminoverfalder.

Myte 4: Laminatrens indeholder naturvoks, der efterlader en lys film på mørke laminater!
# falsk
Lamipro professionel laminatrens indeholder ingen former for naturvoks og kan anvendes på lyse såvel som mørke laminater.

Prøv Lamipro professionel laminatrens, der sikrer dig optimal rengøring og pleje af dine laminat- og melaminoverflader. Læs mere om Lamipro professionel laminatrens.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LAMIPRO A/S

Tunøvej 1
8940 Randers NV
Danmark
LAMIPRO A/S

Send til en kollega

0.095