23948sdkhjf

Statisk elektricitet: Ny 360 graders super ion ringblæser

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Den er CE, UL og RoHS certificeret og er ideel til at fjerne støv, partikler og ikke mindst stød

Den nye super ion ringblæser fra EXAIR giver en ensartet 360 grader ioniseret luftstrøm, der spænder rundt om et kontinuerligt bevægende emne for at eliminere statisk elektricitet og forurenende stoffer. Den er ideel til at fjerne støv, partikler og ikke mindst stød på personer ved berøring af rør, kabel, slanger, ledninger m.m. 

Den nye ion luftkanon er RoHS kompatibel og opfylder også de strenge sikkerheds-, sundheds- og miljømæssige standarder, der er nødvendige for at opnå CE og UL godkendelse.

Nye designfunktioner omfatter blandt andet:

  • metalforstærket højspændingskabel, der beskytter mod slid og snit
  • integreret jordforbindelse
  • elektromagnetisk afskærmning


Ringblæseren bruger en lille mængde trykluft og to stødfrie ioniseringspunkter (drevet af en 5kV strømforsyning), der fylder luftstrømmen med statisk eliminerende ioner. Denne luftstrøm sætter sig fast på overfladen af ​​det material, der løber gennem ringblæseren og neutraliserer ladningen.

Super ion ringblæseren er konstrueret i letvægts aluminium, har ingen bevægelige dele og er nem at montere ved hjælp af de medfølgende huller. Den fås i to størrelser: en diameter på 2 tommer (51 mm) og en på 4 tommer (102 mm).

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar på 4656 4343 til at hjælpe. Du kan også læse mere om eliminering af statisk elektricitet via nedenstående link.

Besøg avsdanmark.dk/statisk-elektricitet for at se hele produktlinjen af statiske eliminatorer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.104