23948sdkhjf

Formica er en sværvægter indenfor laminat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riisfort A/S

Man kan ikke sige ’laminat’ uden samtidig at sige ’Formica’. I hvert fald ikke hvis man er kvalitetsbevidst og stiller høje krav til slutproduktet.

Det, der i dag hedder Formica Group, blev grundlagt i England for mere end 100 år siden, og blev registreret som varemærke i 1922. Siden dengang er det gået rigtig stærkt, og i dag opererer Formica over hele verden.

– Formica er et kendt brand i Danmark, og Riisfort er kendt for at være forhandler af Formica. Vores samarbejde med Formica går nærmest helt tilbage til begyndelsen af Riisforts historie. Allerede i 1951 ser vi Formica laminat i vores lagerlister, og vi har forhandlet produktet på det danske marked lige siden, fortæller Steen Juhl, salgschef hos Riisfort.

Formica tilbyder det hele
Laminat er et af de foretrukne valg, når der skal laves bordplader, køkkenborde, låger og hylder. Kort sagt alt muligt forskelligt inventar med slidflader. Produktet er meget robust og slidstærkt og har en lang levetid. Ud over almindeligt laminat kan det også leveres som gennemfarvet laminat og kompaktlaminat.

– Et sikkert valg fra Formica er laminat i de skandinaviske farver som sort, hvid, lysegrå og antracit. Til større projekter som restauranter og hoteller, hvor der er arkitekter med indover, kommer der ofte mange flere farver i spil, ligesom man til disse projekter vil bevæge sig væk fra udelukkende at vælge ensfarvede dekorer, fortæller Steen Juhl.

Formicas seneste udspil hedder Infiniti. Denne laminat adskiller sig fra mængden ved at have en anti-fingeraftryk og silkemat overflade.

– Vi oplever en generel stor efterspørgsel på den slags overflader. Udover at have en meget lav refleksionsgrad, er Formicas nye produkt nemt at vedligeholde. Det gør det særligt egnet til eksempelvis skriveborde og andre arbejdsborde, forklarer Steen Juhl.

Læs hele artiklen her

Kontakt os på telefon 87 47 70 20 - vi glæder os til at høre fra dig!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riisfort A/S

Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Danmark
Riisfort A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.096