23948sdkhjf

Panton One stoleserien – klædt i nye farver og papirsnor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Montana Furniture

Det allerførste stoledesign af Verner Panton fra 1955, Panton One, relanceres med et nyt udseende i papirsnor samt nye farver.

Naturlige materialer og flotte håndværksmæssige detaljer
Papirsnoren giver stoleserien Panton One et nyt udtryk. Det FSC®-certificerede papirsnor er et naturligt materiale, der er lavet af papir fra bæredygtige skove. Snoren er stærk og komfortabel at sidde på og belagt med et tyndt lag voks, som gør snoren resistent og nem at vedligeholde. Panton Ones spisestol samt barstolen og køkkenversionen kan fås i papirsnor.

"Man sidder mere komfortabelt på en farve, som man kan lide", Verner Panton.

En ny farvepalette 
Panton One stoleserien genintroduceres i et nyt sæt farver, der er både klassiske og tidløse, moderne og meget kombinérbare. Snoren kommer i en ny palette af farver, der spænder fra lys til mørk, og fra støvet til frisk. Stellet kommer i Beige, Black Red, Black, Silk Grey, krom og i rustfrit stål, som gør stolen velegnet til udendørs brug.  Alle fire versioner af Panton One stolen fås i de nye farver. Alle fire versioner af Panton One-stolen er tilgængelige i de nye farver, og stel og sæde kan kombineres på kryds og tværs.

Priser:
Panton One med stel i blank krom / papirsnor: Fra 3.100 DKK inkl. moms
Panton One med lakeret stel /  snor: Fra 2.570 DKK inkl. moms

Læse mere her

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Montana Furniture

Akkerupvej 16
5683 Haarby
Danmark
Montana Furniture

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.124