23948sdkhjf

Skanem Hobro ansætter ny prepress-medarbejder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skanem Hobro A/S

Nyansættelse skal give styrket kundesupport på selvklæbende etiketter!

For at holde det høje service niveau og tilbyde den ekstra service, der ligger i intern udførelse af hurtige korrekturgange og tilretninger af vores kunders Art Work, har vi ansat grafiker, Alex M. Balling, der nu udgør en del af vores team i prepress-afdelingen i Skanem Hobro.

Alex kommer fra en lignende stilling i etiketbranchen og vil sammen med vores prepress-team bidrage til fortsat høj kvalitet og kundesupport på korrekturer - teamet har et højt niveau af trykteknisk forståelse både på traditionel trykteknologi, men også på den digitale teknologi.

Skanem Hobros mål er, at yde den bedste kundeservice og en komplet pakkeløsning til vores kunder, både på etiketkvalitet og ikke mindst på korrekturgang, for at lette hverdagen for kunderne.

Etikettens design og kvalitet sælger produktet

Hvad er en emballage uden en selvklæbende etiket? – ret kedelig!

Etiketten anses ofte som et spildprodukt inden for pakkematerialer, men den udgør ofte den forskel, der er med til at sælge produktet, så forbrugeren vælger netop dit produkt på hylden eller i køledisken.

Et flot design på etiketten kan få købelysten frem i forbrugeren. Etiketten sender et signal til forbrugeren, hvis den er korrekt udført og i høj kvalitet – kvaliteten relateres ofte til selve produktet og produktets kvalitet – det handler vi ud fra. Så vi ser ikke vores etiketter som et spildprodukt, men som en uundværlig dekoration, der netop skal sælge produktet.

Vi satser på høj kvalitet, når der skal ændres eller på anden vis tilrettes i etikettens design – vi er med til at sikre, at kundens design nu også kan fremstilles i en høj kvalitet i vores produktion.

Høj kvalitet og en faglig support fra teamet i prepress-afdelingen er ofte af afgørende betydning for en god etiketkvalitet fra Skanem, naturligvis produceret af et højt kvalificeret team af trykkerimedarbejdere.

Til alle vores nuværende kunder og til fremtidige kunder – tag godt imod Alex i vores team.

Skanem Hobro - selvklæbende etiketter i rulle og ark.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skanem Hobro A/S

Sjællandsvej 7
9500 Hobro
Danmark
Skanem Hobro A/S

Send til en kollega

0.102