23948sdkhjf

600 mio. kr. skal give et teknologisk boost

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Build4.0, digitale brandtests, Internet of Things og 3D bioprintede humane cellemodeller. Det er blot udvalgte eksempler fra 80 nye aktiviteter, som GTS-institutterne netop har fået offentlig medfinansiering til.


For at understøtte en bedre anvendelse af ny teknologi i dansk erhvervsliv medfinansierer Uddannelses- og Forskningsministeriet over de kommende to år (2019-2020) forskning og udvikling for mere end 600 mio. kr. ved GTS-institutterne.

De 80 aktiviteter skal styrke dansk teknologisk innovation, og de er udvalgt med udgangspunkt i en offentlig høringsproces på bedreinnovation.dk.

Aktiviteterne spænder vidt og fordeler sig over mange forskellige teknologiske områder. Virksomhederne kan bl.a. se frem til ny teknologisk service inden for IT-området, produktionsteknologi, materialeteknologi, lægemiddeludvikling og på bygge- og anlægsområdet.

Formålet med aktiviteterne er at give dansk erhvervsliv adgang til de nyeste teknologier og forskningsresultater. Teknologi i anvendelse skaber innovation og vækst i det danske samfund. Derfor arbejder GTS-institutterne for at styrke virksomheders anvendelse af teknologi, og det sker bl.a. via udvikling af nye teknologiske serviceydelser”, fortæller direktør i GTS-foreningen Ragnar Heldt Nielsen. ”De 80 nye aktiviteter er udvalgt på baggrund af en åben dialog med bl.a. erhvervslivet. Det betyder, at de teknologiske serviceydelser, som GTS-institutterne udvikler i perioden, er direkte målrettet behovene i danske virksomheder”.

Læs mere her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.094