23948sdkhjf

Få indblik i hvordan din virksomhed kan arbejde med GOTS (Global Organic Textile Standard)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Compliance House ApS

Compliance House afholder i samarbejde med Dansk Mode og Tekstil et seminar om hvordan man arbejder med certificerede tekstiler i Herning d. 6 februar. Få indblik i, hvordan din virksomhed kan arbejde med GOTS og hvad det kræver.

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan få udbytte af en GOTS (Global Organic Textile Standard)-certificering, hvad det kræver og hvordan det påvirker arbejdet i det daglige.

Anna Lyster fra Compliance House varetager dagens program, som henvender sig til alle virksomheder, der gerne vil vide mere om, hvordan man arbejde med certificerede økologiske produkter.

Global Organic Textile Standard (GOTS) er udviklet af ledende internationale certificeringsorganer for at sikre internationalt anerkendte og høje kvalitetskriterier for økologisk tekstilproduktion – fra den
første økologiske såsæd og høst til enforsvarlig miljømæssig forædling inden for rammerne af social ansvarlighed helt frem til den endelige certificering af det færdige tekstilprodukt.

Der er en stadig stigende efterspørgsel efter økologiske tekstilfibre samt tekstilindustrien- og forhandlernes efterspørgsel efter et entydigt og internationalt anerkendt økologisk certificeringordning, er GOTS i dag det internationalt førende økologiske certificeringsmærke inden for tekstilindustrien og blandt forhandlere.

https://www.dmogt.dk/arrangementer/seminar-om-gots-certificering


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Compliance House ApS

Fiskerivej 2H
8000 Århus
Danmark
Compliance House ApS

Send til en kollega

0.198