23948sdkhjf

Hæder til Randers firma

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOOD STEP A/S

Ingen mål uden en god dyb stikning og en rigtigt timet aflevering i medløb.

Trappefirmaet WOOD STEP er netop blevet hædret med prisen Årets Virksomhed i Randers kommune. Prisen blev uddelt ved Randers Business Awards 2018 – det første af sin slags. Award-showet var arrangeret af Biznet Randers som en særlig hyldest til erhvervslivet i lokalområdet. Der blev uddelt ikke mindre end 12 priser blandt andet til Årets Iværksætter, Årets Svelle, Årets CSR-virksomhed og altså Årets Virksomhed. ”Det er en kæmpe ære. Vi er utroligt beærede over anerkendelsen,” sagde Adm. Direktør Michael Frandsen blandt andet i sin takketale.

Randers firmaet har i særlig grad været dygtige til at læse ”spillet” og følge med tiden trods sine efterhånden mere end 25 år på bagen. Med en stærk holdindsats og en klar strategi, er det lykkedes at vækste bundlinjen med en trecifret vækstprocent midt i et generationsskifte. Dedikerede medarbejdere er en væsentlig del af forklaringen på de gode resultater, men resultaterne skyldes i særlig grad også godt fod- og forarbejde af Peter Ravn (stifter af WOOD STEP). Derfor sendte Michael også en særlig tak til Peter fra talerstolen: ”Jacob og jeg kunne ikke lykkes med det her uden at vi havde fået en rigtig god stikning i dybden. En rigtig god aflevering i medløb fra Peter. Så tusind tak for det Peter.”

Prisen, som er et klap på skulderen til hele holdet, er naturligvis blevet fejret med velfortjente bobler på hovedkontoret.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOOD STEP A/S

Hvilhusevej 36
8970 Havndal
Danmark
WOOD STEP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078