23948sdkhjf

SAMES KREMLIN innovativ Vortex og restriktor teknologi - ekspertise i detaljer!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Oplev, hvordan vores nye patenterede Vortex og restriktor teknologi, der er inkluderet i den nye FPro-sprøjtepistol, vil øge din ydeevne med: fremragende finish kvalitet, VOC reduction, bedre overførselseffektivitet, materialebesparelse etc ...

Vortex teknologi

SAMES KREMLIN Vortex teknologi frembringer en hvirvlende virkning, hvilket gør at malingen forlader dysen i et spiralformet mønster, som forbedrer homogeniteten af den endelige malingsfilm.

Restriktor teknologi

SAMES KREMLIN-malings restriktor kalibrerer flowhastigheden og skaber et kontrolleret trykfald opstrøms. Dysen distribuerer kun malingen til luftkappen.

scanOtech tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade

                                 De mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.12