23948sdkhjf

Hydrauliske komponenter fra KTR

| Medlemsnyhed | Indrykket af Manicus Teknik ApS

KTR tilbyder et bredt sortiment i høj kvalitet

Manicus ApS Fordi fremtiden forpligter!

KTR hydraulikkomponenter sikrer den højeste pålidelighed ved mindst mulig plads. Selv om KTR har de laveste priser, skære KTR ikke ned på kvalitet og en lang levetid. KTR lever op til de krav, der stilles til deres produkter: detaljeret udvælgelse, høj produktionskvalitet, umiddelbar tilgængelighed og lave priser – alle parametre der indgår i en omfattende produktportefølje, der dækker næsten alle krav og anvendelse.

Alt fra en producent
KTR tilbyder dig en bred vifte af komponenter til stationær hydraulik i maskinteknik, produktionsteknik og konstruktion af køretøjer. KTR kan give dig et omfattende sortiment af produkter, alt fra en producent: bellhousings, foot flanger, dæmpningselementer, olie-luft kølere, olie-vand kølere, olietanke, kontrol, overvågning og varme til tank. KTR kan levere særlige størrelser og kundetilpassede produkter, så de passer til dine behov, i et ord - KTR.

3D-SpaceCenter
For at understøtte dit designarbejde på den bedst mulige måde, viser KTR´s 3D-SpaceCenter en omfattende portefølje af hydrauliske komponenter og koblinger. En udvalgsliste giver dig mulighed for at vælge de nødvendige produkter hurtigt. 3D filer bliver sendt til dig via e-mail straks og gratis. Du behøver ikke at tegne nogen af de dele selv, hvorved der spares tid og kræfter på at designe vores produkt i din konstruktion og samtidig fjerne potentielle fejlkilder.

Nemt valg: Takket være online konfiguration
KTR er den eneste producent af koblinger, der tilbyder et omfattende online-udvælgelsesprogram for hydrauliske komponenter. Du skal blot vælge pumpeproducenten, fra en drop down liste og derefter vælge pumpetype. I løbet af få sekunder giver programmet dig et udvalg af passende bellhousing og koblinger og alle andre komponenter, du har brug for. Programmet producerer derefter en tegning af konfigurationen, enten som en TDTwebgraph eller som en PDF fil.

Kontakt Manicus Teknik på telefon 45 82 09 00 eller på mail man@manicus.dk for yderligere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Manicus Teknik ApS

Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Danmark
Manicus Teknik ApS

Send til en kollega

0.063