23948sdkhjf

Design dit eget gulv – sammen med fransk stjernearkitekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Flere og flere efterspørger unikke gulve. Den anerkendte gulvproducent Forbo kommer nu efterspørgslen i møde med et unikt design i samarbejde med den ikoniske, franske arkitekt og designer Philippe Starck.

Gulve får i stigende grad fokus i indretningen, både i detail, hotel, restauration og andre brancher. Det har fået gulvproducenten Forbo til at slå 100 års teknisk erfaring sammen med den ikoniske, franske arkitekt og designer Philippe Starck. I fællesskab har de ved hjælp af digital printteknik skabt tre højst utraditionelle gulvdesign – Flotex by Starck.

 ”Vi har oplevet stor efterspørgsel på vores Flotex-system, fordi det har tæppets akustiske fordele og udseende, men er meget nemmere at rengøre end traditionelle gulvtæpper. Samtidig efterspørger flere og flere unikke gulvdesign, og det må man sige, at vi nu kan give dem – tilmed fra en af hvor tids mest ikoniske interiørdesignere,” siger Christian Iversen, direktør hos Forbo Danmark.

Skab dit eget mønster
De nye Flotex-gulvtæppers tætte fiberoverflade i nylon er udformet i tre forskellige mønstre. Designet er skabt som et modstykke til den traditionelle forståelse af gulvbelægning. Philippe Starck har blandt andet designet systemerne sådan, at du kan kombinere de tre mønstre og dermed skabe et helt unikt udseende på dit gulv.

”Ud over mange farvemuligheder er mønstrene skalerbare og lette at skabe naturlige overgange imellem. Det gør Flotex by Starck let at tilpasse til enhver location og ethvert projekt. De nye gulvdesign tilfører en helt ny dimension til den måde, vi opfatter det indendørs rum på,” siger Christian Iversen.

Sådan blev designet skabt:
I denne film, kan du se, hvordan designet blev til. 

Yderligere information
For yderligere information, kontakt marketing manager hos Forbo Flooring Danmark, Anne-Mette Holm, på tlf. 4025 5476 eller anne-mette.holm@forbo.com.

Højtopløselige fotos kan downloades på dette link. 

Flotex - et gulvtæppe med særlige evner
Flotex er lavet af en særlig slags nylon, der kan vaskes som et almindeligt gulv. Det gør Flotex let at rengøre og giver god akustik. De særlige fibre i Flotex-plankerne er i glat, opretstående 6.6-nylon, der har en evne til at opsamle fine støvpartikler og først slippe dem ved støvsugning. Derudover har alle Flotex-tæpper fået en særlig anti-mikrobiel behandling, der beskytter mod udvikling af husstøvmider og bakterier som fx MRSA og E-coli. Se mere på forbo-flooring.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094