23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Q-System har stor succes med pallelogistik i Spanien

To store kunder har valgt at investere i bedre pallelogistik fra Q-System.

Spanien har været et marked, der har været meget ramt af den økonomiske krise. Det er ved at ændre sig lige så stille. Man kan mærke at spanierne igen er begyndt at have penge mellem hænderne og igen er begyndt at investere.

To store kunder har valgt at investere i bedre pallelogistik fra Q-System. Den ene kunde er en stor national supermarkedskæde med over 700 supermarkeder over hele den spanske østkyst. Den anden er en stor international markedsleder indenfor logistikbranchen repræsenteret i over 220 lande og territorier over hele verden.

Læs også: Nu transporterer Q-System også huse

I begge tilfælde er det vores pallemagasin PallEvator, der har gjort stort indtryk. Ved den nationale supermarkedskæde er det tre magasiner i tre varelagre i Barcelona, Valencia og Murcia. Det er tre forskellige magasiner – en til standard euro paller, en til plastik paller og det sidste magasin til frost. Supermarkedskæden har udtrykt deres glæde med PallEvator sammenlignet med deres eksisterende magasiner – og ser måske ud til at udskifte dem med PallEvator pallemagasiner i fremtiden.

”Der er ingen tvivl om, at de er meget bedre, de er meget mere pålidelige end de tidligere magasiner, der har været i min tid i mejeri og charcuteri.” siger Beatriz Campoy, der er ansvarlig for varelageret i Barcelona.

Hos den internationale distributionsgigant vandt PallEvator udbudskrigen mod tre andre udbydere. Først skal der tre magasiner til deres store varelager i Valencia og det kan blive et spændende eventyr for PallEvator og Q-System.

Læs også: Top 8 fordele ved et PallEvator pallemagasin fra Q-System

Sidst men ikke mindst, så er vi, i skrivende stund, i gang med at installere et mindre transportanlæg ved AVK Spanien, der ligger uden for Madrid.

Se mere på vores hjemmeside.

 

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Send til en kollega

0.08