23948sdkhjf

Kom til Robotbrag

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Tag med på en rejse til fremtiden hos Teknologisk Institut i Odense og få et inspirerende indblik i morgendagens produktionsteknologi.

Kig forbi og oplev fremtidens industrirobotter, servicerobotter, droner, kunstig intelligens og velfærdsteknologi. AVS deltager blandt andet med vores Smac aktuatorer, der leverer præcision i særklasse og benytter en teknologi, der giver enestående programmeringskontrol af hastighed, position og kraft.

Vores aktuatorer har også en Soft-Land funktion (blød landing), der gør det muligt for en SMAC aktuator at “lande” på en overflade med en programmeret kraft, der kan være så lav som 0,1N (typisk 0,5N).

Præcision i særklasse
Vi er eneforhandler af SMAC, der fremstiller elektriske cylindre og Moving Coil aktuatorer baseret på deres patentbeskyttede lineære motorteknologi.

Moving Coil Aktuatorer kan gøre arbejdet og kontrollere nøjagtigheden på samme tid
SMAC er en førende producent af elektriske aktuatorer baseret på moving coil teknologi. Aktuatorerne er unikke, da kraft, position og hastighed er helt programmerbare. De er designet til at håndtere usædvanligt høje eller meget lave hastigheder med 100-200μm nøjagtighed og repeterbarhed med 1 ms responstid.

Moving Coil teknologien giver en let konfiguration og justerbar løsning, der gavner produktionen
SMAC’s elektriske aktuatorer er ideelle til en bred vifte af højcyklus positionerings-, målings-, inspektions- og pick & place applikationer, hvor 100% verifikation er påkrævet. Den patenterede Soft-Land™ funktion kan finde emnets overflade uden at beskadige den og give en ekstrem nøjagtig registrering af produktets placering og dimensioner.

Moving coil aktuatorer er væsenligt mere sofistikerede end magnet- eller luftcylindre
Alle de variabler, der er involveret i arbejdet, er programmerbare. Så kraft, vandring og hastighed kan varieres efter behov. Aktuatorerne har også indbygget feedback, der kan rapportere om det ønskede arbejde er udført eller ej.

Robotbraget er åben for alle og det er gratis at deltage
Er du interesseret i automatisering, robotter og robotløsninger, så er Robotbraget bestemt et besøg værd.

I anledning af European Robotics Week åbner Teknologisk Institut dørene til sine robotfaciliteter i Odense, så alle kan komme ind og få et kig på de nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Se hvor du kan møde os og tilmeld dig Robotbraget her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.119