23948sdkhjf

EL:CON har færdigmeldt og afleveret projekterings- og installationsentreprisen på Aarhus Teater

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Vi er stolte over at have løst opgaver på den teknisk set mest moderne scene i Europa – og teatret stod som planlagt klar til premieren på: »Den uendelige historie« den 15. november 2018.

Af Mette Riis, HR og kommunikationsmedarbejder, meri@elcon.dk

»Teatret har udtrykt tilfredshed og stor ros til EL:CON for vores projektering og udførelsen af den omfattende entreprise«, forklarer projektleder i EL:CON Peter Emil Juul.

Det har da også været et helt specielt projekt at få lov til at være med på, siger Peter, der med et arbejdsteam på i snit 15 mand gennem knap et halvt år har arbejdet på at få alle opgaver udført inden premieren: »Vi har været gode til at afsætte de nødvendig ressourcer og udtænke nye (smartere) løsninger hen ad vejen. Jeg er meget stolt af folkenes indsats«.

Et delprojekt i opgaven har være udskiftningen af teaterets hovedtavle, her har EL:CON koordineret indsatsen med NRGi og teatrets daglige drift, når vi har arbejdet med forsyningen til den nye hovedtavle samt udskiftning og renovering af samtlige eltavler med tilhørende installationer.

EL:CONs opgaver
Herman Salling Fonden har doneret 50 mio. kroner til projektet med renovering og ombygning af Aarhus Teater. EL:CONs afdelinger har i et tværfagligt arbejde projekteret og udført entreprisen på eltavler til lys og lyd, PLC-programmering, udskiftning, renovering og dokumentering af samtlige eltavler med tilhørende installationer. Demontering af alle installationer fra gulv til loft i det 21 meter høje scenetårn for igen at bygge op med moderne udstyr og nye føringsveje. Herudover har EL:CON udført entreprisen på audio (lyd), scenelys og video. Al belysning er udskiftet til ny energirigtige LED løsning, til gavn for såvel Aarhus teater som klimaet.

»Og vi har skiftet alle pærerne i alle de gamle lysekroner i salen, og tilsluttet en ny dæmper«, tilføjer Peter Emil.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.094