23948sdkhjf

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multiair Industriventilation

Bording Fronts A/S har fået en driftssikker og effektiv løsning

Bording Fronts A/S er i træindustrien og har i mere end 40 år været underleverandør til køkken- og møbelindustrien. Bording Fronts A/S laver bl.a. MDF fronter, massivtræs fronter og komponenter.

I forbindelse med en ny lakafdeling i deres produktion, havde Bording Fronts brug for en udvidelse af deres ventilationssystem. I tæt samarbejde med Bording Fronts A/S leverede MultiAir et nyt sneglefilter og en ny industriventilator. Og netop en løsning med sneglefilter er ideel til brug i træindustrien, da det effektivt renser luften for træspåner og pudsestøv. En anden stor fordel ved en løsning med et sneglefilter er, at den eneste bevægelige del i filteret er selve sneglen, hvilket sikre enkel vedligeholdelse og høj driftssikkerhed. MultiAir leverede desuden en ny industriventilator som har høj virkningsgrad, lavt støjniveau og optimal driftssikkerhed.

Produktionschef hos Bording Fronts A/S Ole Mortensen, har efterfølgende udtalt omkring MultiAirs løsning og samarbejdet at Bording Fronts A/S er "fuldt tilfreds".

Vil du gerne høre mere om hvad MultiAir kan tilbyde dig virksomhed af ventilationsløsninger så står vores eksperter klar til at svare på dine spørgsmål. Ring til os på 97 13 25 00 eller skriv en mail til os på info@multiair.dk

 

Du er også velkommen til at læse mere om os og vores løsninger og produkter på www.multiair.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multiair Industriventilation

Industrivænget 3, Lind
7400 Herning
Danmark
Multiair Industriventilation

Send til en kollega

0.101