23948sdkhjf

Nyheder fra Aventia Energy ApS

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Niende sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

19. marts 2020

Niende sandhed - Vidste du, at din virksomhed har mulighed for at sikre sin elpris? Den sidste sandhed fra Aventia Energy i denne omgang,

Ottende sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

18. marts 2020

Ottende sandhed - Vidste du, at elprisen er et af de mest volatile markeder i verden? Følg med løbende, når Aventia Energy præsenterer en ny sandhed om det danske elmarked.

Hvor nemt kan en virksomhed sikre sin elpris?

17. marts 2020

Hvor nemt kan en virksomhed sikre sin elpris? Hvor kan man søge råd og gratis uforpligtende oplysninger, der kan hjælpe virksomheden til at få en bedre el-aftale og billigere elpris?

Syvende sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

16. marts 2020

Syvende sandhed - Vidste du, at selvom elprisen er lav i Norge, er det ikke sikkert, at du får glæde af det? Følg med løbende, når Aventia Energy præsenterer en ny sandhed om det danske elmarked.

Sjette sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

12. marts 2020

Sjette sandhed - Vidste du, at mange aktører på det danske elmarked er et fordyrende led ift. elprisen? Følg med løbende, når Aventia Energy præsenterer en ny sandhed om det danske elmarked.

How-to guide til den moderne el-aftale.

10. marts 2020

Hvordan sikrer du som virksomhedens el-indkøber en bedre el-aftale og billigere elpris? Aventia Energy lancerer vores how-to guide til, hvordan du som el-indkøber kan indgå i en moderne el-aftale.

Femte sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

9. marts 2020

Femte sandhed - Vidste du, at vindenergi er med til at presse elprisen ned? Følg med løbende, når Aventia Energy præsenterer en en video med en ny sandhed sandhed om det danske elmarked.

Pouls 4 råd til at få den næstbedste og bedste el-aftale

5. marts 2020

Følg med i el-indkøberen Pouls rejse for at sikre sin virksomhed en bedre og billigere el-aftale til sin virksomhed.

Fjerde sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

4. marts 2020

Fjerde sandhed - Vidste du, at din chance for at købe el til gennemsnitsprisen eller derunder svarer til at spille Lotto? Følg med løbende, når Aventia Energy præsentere en video med en ny sandhed om det danske elmarked.

4 råd til at sikre din virksomhed den NÆSTBEDSTE el-aftale

3. marts 2020

Hvad skal du og din virksomhed være opmærksom på, når det er tid til at tegne en el-aftale, eller når du bliver kontaktet af den ivrige el-sælger? Følg vores 4 råd som et godt holdepunkt, når du skal gennemskue god og dårlig rådgivning.

Tredje sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

2. marts 2020

Tredje sandhed - Vidste du, at du kan tjene penge ved at bruge strøm? Følg med løbende, når Aventia Energy præsentere en video med en ny sandhed om det danske elmarked.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal rådgives?

27. februar 2020

Hvor mange gange har vi ikke prøvet at blive ringet op af en el-sælger, der forsøger at overbevise én om, at han kan tilbyde den bedste el-aftale, der giver din virksomhed en billig elpris?

Anden sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

26. februar 2020

Anden sandhed - Vidste du, at du aldrig kan være sikker på, hvilken type strøm, der kommer ud af din stikkontakt? Følg med løbende, når Aventia Energy præsenterer en video med en ny sandhed om det danske elmarked.

God vs. dårlig rådgivning – Kender du forskellen?

25. februar 2020

Kender du forskellen på god og dårlig rådgivning? Læs mere om, hvad du og din virksomhed skal være opmærksom på for at kunne skelne mellem god og dårlig rådgivning.

Første sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

24. februar 2020

Første sandhed - Vidste du, at liberaliseringen af det danske elmarked IKKE har betydet lavere priser? Følg med løbende, når Aventia Energy præsenterer en video med en ny sandhed om det danske elmarked.

Elprisen må sikres baglæns?

21. februar 2020

Når det helt basalt handler om at få fat i den virkelig gode elpris, så vil de fleste tænke, vi bliver nødt til at forudsige, hvordan elprisen udvikler sig. Men helt ærligt – hvem har evnerne til at kunne spå om fremtiden?

9 ting, du måske ikke vidste om det danske elmarked

20. februar 2020

Introduktion til en ny videoserie fra Aventia Energy under den fælles titel '9 ting, du måske ikke vidste om det danske elmarked'.

Hvor mange medarbejdere kan du få ved at forsikre din elpris

18. februar 2020

Hvor mange medarbejderlønninger kan du få ved at forsikre din elpris? Hvor mange slagboremaskiner kan du tilføre din virksomhed? Aventia Energy tilbyder en forsikring af virksomhedernes elpris, der kan sikre store besparelser.

Hvad ville du bruge en ren besparelse på 279.944,00 kr. til?

13. februar 2020

Når det helt basalt kommer til, at din virksomhed skal tegne den gode, gerne den RIGTIGT gode elpris, så er ønskescenariet for alle, at de rammer den rigtige dag at handle på. Og her kommer der et stort MEN – hvem ved hvilken dag, der er den rigtige?

Kan du ramme plet ift. din elpris HVER GANG?

11. februar 2020

Hvor galt kan det gå, når du tegner en el-aftale til din virksomhed? Hvor galt kan det gå, hvis man ikke rammer den rigtige dag at handle virksomhedens elpris på? Kan du og din virksomhed ramme plet på din elpris hver gang?

En besparelse på 191.500 kr. er vel også en slat penge

6. februar 2020

Hvor stor betydning har elprisen for den samlede elregning? Selve elprisen udfør ca. 15 %, så hvad kan virksomhederne egentlig spare på en god el-aftale?

Sandheden om det danske elmarked - Kender du den?

5. februar 2020

Få fortalt den sande historie om det danske elmarked - Kender du den? Kom til GRATIS informationsmøde, hvor Aventia Energy vil fortælle 'Den sande historie omd et danske elmarked - Kender du den?'

Hvad dækker din el-regning over?

4. februar 2020

Det er de færreste virksomheder i dag, der har helt styr på, hvad elregningen egentlig dækker over. Hvad skal du være opmærksom på, når du modtager din elregning, og hvordan skal du tyde alle de ekstra omkostninger foruden din egentlige elpris?

Hvad konkurrerer vi om på elmarkedet?

30. januar 2020

Hvad er det lige vi konkurrerer om på elmarkedet? Hvordan kan en el-leverandør sikre din virksomhed den bedste elpris, hvis elprisen er den samme for alle på markedet?

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Aventia Energy ApS

Adresse
Aventia Energy ApS
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96828281

CVR nummer: DK39915030

P nummer: 1024013363

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne-Sofie Madsen
Stilling: CMO
Direkte telefon: +45 71 99 96 30

Jan Carøe Lange
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 50 36 96 36

Send til en kollega

0.095