23948sdkhjf

Nyheder fra Billy.dk

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Billy lancerer ny og forbedret mobil-app: Tag regnskabet med

9. december 2020

Med lanceringen af Billys nye og forbedret mobil-app får du en langt bedre oplevelse, når du bogfører på farten. Og du får nemt overblik over funktionerne med den nye menu i app’en. Derudover er appen også blevet markant hurtigere.

Integrér dit regnskab med din bank - opdateret CSV-import

28. april 2020

Når du bruger Billy Regnskabsprograms bankafstemning, så kan du fremover importerer dine bankdata helt gnidningsfrit. Den seneste opdatering til CSV-import i Billy giver dig mere end bare automatisk upload af bankposteringer til dit regnskabsprogram.

Lav din bogføring på farten - opdatering af Billys mobil-app

22. april 2020

De seneste opdateringer af mobil-app’en gør det endnu nemmere og hurtigere, at holde styr på dine bilag. Glem alt om at samle dine bilag fysisk. Upload dine bilag direkte til med mobilen, så klarer Billy Regnskabsprogram resten helt automatisk.

Slip for at indtaste data fra dine bilag med Billy

14. april 2020

Billy Regnskabsprogram udfylder og kontrollerer dataen fra dine bilag helt automatisk. Vi kalder det ‘Kontrollerede Bilag’. Det sparer dig for en masse tastearbejde. Det betyder mere tid til at drive din forretning. Smart, ikke?

Billy anbefaler - Podcasts og TV-programmer om iværksætteri

10. april 2020

Er du en af de iværksættere, som har brug for at koble af eller måske har fået mere tid mellem hænderne efter Danmark lukkede ned? Så kan du bruge tiden på at optimere din forretning. Her får du 6 bud.

Sådan styrker du din cybersikkerhed, når du arbejder hjemme

9. april 2020

Grundet nedlukningen af Danmark er mange nødt til at fortsætte arbejdet hjemmefra. Det har forhøjet cybertruslen i hjemmet markant. De cyberkriminelle holder nemlig ikke fri. Men hvilke nødvendige forholdsregler kan du tage?

Sådan skal du som selvstændig forholde dig til coronavirus

7. april 2020

Som følge af de konsekvenser, som coronavirus/covid-19 har medført for selvstændige og små virksomheder, har regeringen nu indført flere hjælpepakker. Men hvad betyder det i kroner og øre for din virksomhed?

Sådan forholder du dig til coronavirus, som virksomhedsejer

3. april 2020

Som ejer af en virksomhed, er du nok ekstra bekymret i disse tider over de konsekvenser, som coronavirus kan have for din virksomhed. Som virksomhedsejer dukker der nok mange spørgsmål op. Vi forsøger at svare på nogle af dine spørgsmål her.

Sådan arbejder du hjemmefra uden besvær

1. april 2020

Flere af os, arbejder mere hjemmefra end sædvanlig for tiden. Men hvordan får du mest muligt ud af dit hjemmearbejde? Og kan du undgå, at opgaverne hober sig op?

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

17. december 2019

Nu er det snart tid til at få styr på årsregnskabet og selvangivelsen. Når du skal redegøre for din virksomheds økonomi i 2019, giver Billy Regnskabsprogram dig et billigere og nemmere alternativ til revisoren.

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

1. november 2019

Billy Regnskabsprogram arbejder for at gøre bogføringen nem og effektiv for små- og mellemstore virksomheder. Med de seneste to POS Apps, kan du få overført dagens salgstal fra dit kassesystem til Billy helt automatisk.

Få hjælp til din bogføring med Billy Bogføringshjælp

6. februar 2019

Som iværksætter kan det føles uoverskueligt at skulle holde styr på et regnskab, mens bogføring kan opfattes som lidt af en jungle. Men fortvivl ej, der er nemlig masser af hjælp at hente med vores nye online guide Billy Bogføringshjælp.

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab og selvangivelse

22. januar 2019

Nu er det snart tid til at få styr på årsregnskabet og selvangivelsen. Når du skal redegøre for din virksomheds økonomi i 2018, så giver Billy Regnskabsprogram dig et billigere og nemt alternativ til revisoren.

Torsdag den 31. januar: Kom til Festival for selvstændige helt gratis

14. januar 2019

Du kan stadig nå at bestille din gratis billet. Kom til Festival for selvstændige helt gratis torsdag d. 31. januar. Når dørene til festivalen åbner, træder du ind til et program fyldt med inspiration og gode råd fra vores eksperter.

Nyhed: Få de basale bogføringsværktøjer helt gratis med Billy Basic

8. januar 2019

Billy Regnskabsprogram gør det nemt for små virksomheder, at holde styr på økonomien. Med det nye Billy Basic abonnement kan du klare din fakturering, bogføring af regninger og momsafregning helt gratis.

Skal du med helt gratis til Festival for selvstændige i Januar?

7. januar 2019

Mange iværksættere ønsker sig én opskrift på succes. Men sandheden er, at det ikke findes. Du kan dog finde smutveje ved at lade dig inspirere af eksperters erfaringer. Og netop dét får du helt gratis til Festival for selvstændige kl. 13 d. 31/1.

Vil du starte din egen webshop? Kom godt i gang med Billys webshop-serie

2. oktober 2018

Når du tager hul på projekt-webshop, så er der mange ting at holde styr på. Samtidig er konkurrencen benhård. Heldigvis er der hjælp at hente. I Billys webshop-serie bliver du klædt på til opstarten af din webshop.

Iværksætter automatiserer årsregnskabet, så hun har mere tid til madpakker

21. juni 2018

For Jeanette fra Risskov ordnes årsregnskabet digitalt, så hun kan bruge sin tid på miljøvenlige bentobokse og termomadkasser, der kan indeholde sunde og appetitlige madpakker til børn og voksne.

25-årig frisør åbner endnu en salon med hjælp fra revisor-søster

12. juni 2018

På blot et år har en ung frisør skabt en blomstrende forretning i Ringsted. Nu åbner hun også en salon i Slagelse, samtidig med at hendes revisor-uddannede søster træder ind i forretningen med nye ideer og et automatiseret regnskab.

Hør Mads fortælle, hvordan Billy giver ham mere tid til kunderne

28. marts 2018

Regnskab kan nemt blive en klods om benet, som stjæler fokus fra de andre vigtige opgaver på skrivebordet. Men kan det mon blive nemt og intuitivt?

Hør Zurab fortælle, hvad Billy betyder for hans virksomhedsdrift

21. marts 2018

De fleste selvstændige ønsker sig flere timer i døgnet til at drive deres forretning. Men hvordan finder du det?

Hør Syrene fortælle, hvordan hun udnytter spildtiden med Billy

14. marts 2018

Mange selvstændige har et tæt pakket program i løbet af en arbejdsdag, hvor bogføring og regnskab ofte skubbes til aftenerne eller weekenderne. Men kan det mon undgås?

Løn bliver let med Salary, ligesom regnskab er let med Billy

23. januar 2018

Serieiværksætter Toke Kruse står bag Billy Regnskabsprogram, og nu står han også bag Salary. Et nyt lønprogram, som gør det let at lave løn.

På næste tirsdag: Kom til gratis foredrag med Toke Kruse

18. januar 2018

Kom til Festival for Selvstændige helt gratis d. 30. januar. Her kan du få hjælp til at styrke din virksomhed. Du får også mulighed for at møde Billys stifter Toke Kruse samt networke med potentielle samarbejdspartnere.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Billy.dk

Adresse
Billy.dk
Bredgade 33 C
1123 København K
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 60 24 60 24

CVR nummer: DK33239106

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Katrine Rasmussen

Martin Hegelund

Send til en kollega

0.188