23948sdkhjf

Nyheder fra Nimalift

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Leverandørbesøg: Nyheder til værkstedet

27. juni 2019

Nimalift har været på leverandørbesøg i Kina og melder om spændende produktnyheder i sommeren og efteråret. Fælles for dem alle er, at de skal gøre hverdagen på værkstedet nemmere.

NYHED: 2-søjlet autolift med topramme

7. maj 2019

Har du set den nye 2-søjlede autolift fra Nimalift i Billund? De har lyttet til kunderne og skabt en autolift med topramme, der lever op til deres skrappe krav om kvalitet og brugervenlighed.

5 tips til det lille dækcenter

8. april 2019

Sådan driller du de store spillere. Tag nogle få, nemme og rigtige skridt til at skabe din egen plads. Lær at slå fra dig med 5 gode tips – og kom rigtig godt fra land.

5 produkter der gør din dæksæson nemmere

13. marts 2019

Nu er det lige om lidt. Kalenderen skriver forår, og det store ryk er på vej ind ad værkstedsporten. Danskerne skal have skiftet til sommerdæk. Vi har talt med en af branchens leverandører, så du kan komme nemmere gennem sæsonskiftet.

Digitalisering: Video er fremtiden

14. januar 2019

Hvert år øges danskernes handel og brug af internettet samt diverse online services. Det skaber hele tiden nye muligheder – også i bil- og værkstedsbranchen. Kan du følge med?

Har du styr på din straksafskrivning?

10. december 2018

Du kan stadig nå det. Selvom året næsten er omme, er muligheden for straksafskrivning af nye indkøb stadig åben. Men hvordan er det nu lige med reglerne? Hvad kan du straksafskrive, og hvordan skal det foregå?

Vinteren kommer: Er dit værksted klar?

16. november 2018

Autobranchen venter. Om et øjeblik bider vinteren sig fast i de danske vejbaner og kunderne står i kø for at få skiftet til vinterdæk. Men er dit værksted klar til en af årets travleste perioder?

Tips til iværksætteren: 3 tips til at komme godt fra start

5. september 2018

Tænker du på at starte dit eget? Et autoværksted eller måske et lille dækcenter. Et sted, hvor du er din egen chef; hvor kunderne kommer for at få hjælp af lige netop dig. Så er der et par ting, som kan hjælpe dig godt fra start.

Videoguides til skru-selv-folket

20. august 2018

Nimalift har lavet nye videoguides med det simple formål at hjælpe lidt til og give kunderne mulighed for at gøre-det-selv med sikkerhed og kvalitet i fokus.

Nimalift - Videoinstruktioner øger sikkerheden

6. juni 2017

Nimalift fra Billund disrupter endnu en gang autobranchen og introducerer videoinstruktioner, der viser, hvordan deres mange autolifte, dæk- og afbalanceringsmaskiner bruges.

Glædelig jul og godt nytår fra Nimalift

21. december 2016

Endnu et år er ved at gå på hæld og hos Nimalift i Billund har det været et helt fantastisk et af slagsen. Autobranchen har skiftet godt ud i maskinparken, noget man har kunnet mærke på salget af autolifte og dækmaskiner.

Nimalift ansætter danmarksmester i Rotax Senior

13. oktober 2016

Det går rigtigt stærkt hos NimaLift. Så stærkt at de har været nødt til at ansætte danmarksmesteren i Rotax som sælger. Han hedder Max Eneberg og snart er det ham, du får i røret, når du skal bestille autolifte, dækmaskiner osv. hos Nimalift

Sådan undgår du tragiske ulykker med din autolift

11. august 2016

Autoliften er mekanikerens vigtigste arbejdsredskab og derfor er det ekstra vigtigt, at sikkerheden er i orden. Vi har talt med Nimalift fra Billund om, hvordan du nemt kan tjekke sikkerheden på din lift.

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om Nimalift

Adresse
Nimalift
Kløvermarken 117
7190 Billund
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Billund Kommune

Telefon: +45 27622397

CVR nummer: DK25579836

P nummer: 1018974343

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mads Brink

Send til en kollega

0.132