23948sdkhjf

Nyheder fra PostNord Logistics A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Derfor har Banana Cph valgt PostNords dygtige cykelbude

22. oktober 2020

Det hele startede, da Christian Cordius var på Hawaii og blev inspireret af de indfødte Hawaiianere på Oahu, som anvendte sødmen fra frugt på kreativ vis i deres madlavning. Det blev begyndelsen på Banana Cph, som Christian stiftede tilbage i 2017.

Få medvind med PostNords cykelbude

30. september 2020

Vidste du at PostNord Logistics råder over en lille pedaltrampende enhed, der dagligt leverer høj service og masser af klimavenlig transport i Storkøbenhavn?

PostNord har færre lastbiler på vejene til gavn for miljøet

25. september 2020

Et samarbejdet mellem PostNord og SPACEINVADAR har gjort det muligt, ikke kun at reducere transportomkostningerne i Postnord, men også at skabe gevinster for klima og miljø! Se videoen og hør hvordan

Mød PostNords topseje cykelbude i København

23. september 2020

I PostNord har vi en hårdtarbejdende enhed lokaliseret i Nordhavn, bestående af vores dygtige cykelbude som hver dag – uanset vind og vejr - leverer mere end 100 Co2 neutrale forsendelser til virksomheder og privatpersoner i København.

Få medvind i din forretning med PostNords cykelbude

2. september 2020

Vidste du at PostNord Logistics råder over en lille pedaltrampende enhed, der dagligt leverer høj service og masser af klimavenlig transport i Storkøbenhavn?

"Vi er meget tilfredse med PostNords kurerservice"

22. juni 2020

"Hos TONI Copenhagen er vi meget tilfredse med den høje kvalitet og fleksibilitet som PostNord udviser, hvad end vi har behov for faste afhentninger eller hasteforsendelser" siger Mark Christiansen, TONI Copenhagen

PostNord Kurer – Vi står klar, når det skal gå stærkt

17. juni 2020

I en travl hverdag er det svært at forudse sine transportbehov. Udover de planlagte leveringer, opstår der situationer hvor noget skal klares øjeblikkeligt. Her er det vigtigt at samarbejde med en pålidelig transportør,

Vi leverer dine paller og dit gods mens du sover!

20. maj 2020

Med PostNord InNight henter vi dit gods om eftermiddagen eller om aftenen, transporterer det om natten og leverer det til din modtager inden kl. 7.00 næste morgen. Det giver dig og dine slutkunder en lang række fordele!

PostNord bringer klimavenlige juletræer hjem til danskerne

17. december 2019

Birkelse Gods i Nordjylland har i disse juletider forrygende travlt med årets salg af juletræer. Og det er ikke et helt almindeligt juletræssalg. For de bløde Nordmannsgraner købes på nettet og sendes med posten til landets største byer.

Vi leverer – også mellem jul og nytår

4. december 2019

Hos PostNord holder vi ikke lukket mellem jul og nytår, da det er vigtigt for os, at kunne servicere dig og vores gods- og pakkekunder året rundt. Vi står derfor klar til at hjælpe dig!

Afhentning indenfor 30 minutter i de danske storbyer

19. november 2019

Hos PostNord Kurer & Express sidder vi altid klar til at hjælpe dig, når det skal gå stærkt! Med vores mange biler og cykelbude på vejene i hele Danmark sørger vi for, at din hasteforsendelse kommer hurtigt fra A til B.

Afhentning af gods om eftermiddagen og levering inden 7:00

18. november 2019

For dig betyder dette kortere transittid, større fleksibilitet, mindre behov for lagerbinding, minimal ventetid og dermed mulighed for en øget effektivitet. Kort sagt: du sparer både tid og penge med denne transportløsning.

Drømmer du om at samle al din logistik ét sted?

13. november 2019

.. Så overvej PostNord Logistics som en mulig samarbejdspartner. Med Nordens største distributionsnetværk, konkurrencedygtige priser samt en stærk og bred produktpallette, kan vi løfte ethvert behov, og blive din nye fortrukne totalleverandør.  

Sådan tilføjer vi værdi til din forretning

6. november 2019

Når PostNord Logistics indgår palle- og godsaftaler med vores kunder, så er det afgørende at vi kan tilføje værdi til deres forretning. Det gør vi ved at udvikle og eksekvere på en transportløsning, som matcher kundens behov.

PostNord som totalleverandør for al din logistik

1. november 2019

Vidste du, at PostNord er de eneste, som kan varetage alle elementer af din logistik til og fra hele Norden? Hvad end du har breve, pakker, paller, tungt gods, har behov for ekspresforsendelser eller natleveringer, så klarer vi det hele.

Leveringer næste dag inden kl. 7.00 med PostNord Logistics

29. oktober 2019

Med PostNord InNight henter vi din godsforsendelse om eftermiddagen eller om aftenen, transporterer den om natten og leverer den hos modtager inden kl. 7.00 næste morgen. Det giver minimum ventetid og maksimum fordele!

Sælger du eller overvejer du at sælge gods til Norge?

25. oktober 2019

Når danske virksomheder tager hul på deres eksport- eller internationaliseringsstrategi, så vender mange blikket mod markeder som Norge, og det er ikke helt uden grund.

Der er (digital) fart på PostNord

24. oktober 2019

I PostNord Logistics arbejder vi hele tiden på at skabe den perfekte kundeoplevelse. Foruden en høj dokumenteret leveringskvalitet, skarpe priser og god kundeservice er digitalisering ligeledes et essentielt element i denne mission.

"Samarbejdet giver en fleksibilitet, vi ikke har set før"

17. oktober 2019

Davidsen A/S – byggemarked og trælast med hovedsæde i Vojens - har i flere år samarbejdet med PostNord Logistics med stor tilfredshed.

Vidste du, at PostNord transporterer paller og stykgods?

16. oktober 2019

Det er ingen hemmelighed, at PostNord altid har været forbundet med pakker og breve i Danmark. Derfor bliver mange overrasket når de hører, at PostNord Logistics er en af de førende transportører af paller og gods til Danmark og hele Norden

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om PostNord Logistics A/S

Adresse
PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 70200200

CVR nummer: DK20148586

P nummer: 1023365975

Kontaktpersoner

Daniela Kjær Daniela Kjær
Afdeling: PostNord Logistics
Stilling: Business Development Manager
Direkte telefon: +45 52289998

Simon Kongeskov Alexandersen Simon Kongeskov Alexandersen
Afdeling: PostNord Logistics
Stilling: Business Development Manager
Direkte telefon: +45 52289890

Send til en kollega

0.187