23948sdkhjf

Nyheder fra Dansk Energirådgivning A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Energioptimering af produktionsbygninger

29. oktober 2019

Energioptimering af opvarmning, belysning og klimaskærm i produktionsbygninger resulterede i både økonomiske og driftsmæssige gevinster for KSN Industri.

Teststudie viser stort potentiale for energioptimering af spåntagningsmaskiner

11. september 2019

Optimerede spåntagningsprocesser kan reducere energiforbruget på spåntagningsmaskiner med over 40 procent per emne. Det viser resultaterne fra et teststudie gennemført af DAMRC i samarbejde med blandt andet Dansk Energirådgivning.

Dansk Energirådgivning deltager i innovative energioptimeringsprojekter i samarbejde med DAMRC

11. juni 2019

Dansk Energirådgivning tager del i to projekter, hvor DAMRC forsker i mulighederne for energi- og produktivitetsoptimering i industrien.

Dansk Energirådgivning samarbejder med GSF i nyt retrofit projekt

9. april 2019

Projektet sætter fokus på de teknologiske muligheder for energioptimering af skibe.

Overskudsvarme fra køleanlæg bruges som fjernvarme

8. februar 2019

Tidligere blev overskudsvarmen fra køleanlægget i ABC Lavpris’ butik i Randers lukket ud til gråspurvene på taget. I dag anvendes overskudsvarmen til opvarmning af butikken. Den resterende overskudsvarme sælges til fjernvarme.

Det nye energiforlig sikrer stabile rammevilkår for investering i biogasanlæg

14. august 2018

Med et fastlåst produktionstilskud har energiforliget sikret betingelserne for etablering af biogasanlæg i de kommende år. Nyheden glæder i branchen, hvor man ser frem til et opgør med den usikkerhed, som hidtil har præget investering i biogas.

Dansk Energirådgivning A/S etablerer kontor i Østdanmark

8. august 2018

Med et nyåbnet kontor i Odense er Dansk Energirådgivning A/S klar til at imødekomme den stigende efterspørgsel på energirådgivning på Sjælland og Fyn.

Energieksperter slutter sig til Synergi

12. juli 2018

Dansk Energirådgivning er nyt medlem af Synergi. Rådgivervirksomheden er specialiseret i at optimere sine kunders energiforbrug og bringer viden og erfaring med sig til organisationen.

Dansk Energirådgivning A/S indgår samarbejde med DDV om et Energi- og Procesnetværk

21. marts 2018

I starten af 2018 indledte Dansk Energirådgivning A/S et spændende samarbejde med DDV om et Energi- og Procesnetværk. Det andet ud af fire netværksmøder finder sted d. 5. april 2018 under temaet udnyttelse af overskudsvarme og afgiftsregler.

Krav om sikre energibesparelser

16. januar 2018

Frederiksberg Forsyning A/S skal hvert år levere 25 GWh dokumenterede energibesparelser. En aftale med Dansk Energirådgivning sikrer en meget stor del af besparelserne.

Nem administration af energibesparelser

27. oktober 2017

Ribe Fjernvarme skal årligt realisere 2.600 MWh besparelser, og det sker ved hjælp af en aftale med Dansk Energirådgivning og onlinesystemet energiØkonomi, som letter de administrative byrder betragteligt.

Nyt halmfyr giver bedre miljø for dyrene

9. august 2017

Med udskiftning af et gammelt, ineffektivt halmfyr med et nyt halmfyr har landmand Mads Niær Kristensen opnået både energibesparelser og flere afledte fordele.

Titan Wind får grønnere varmeproduktion og mindre CO2-udledning pga. nye driftssikre gaskedler!

2. august 2017

To store, gamle gaskedler er udskiftet til fire nye, mindre gaskedler hos Titan Wind. Det har givet store energibesparelser og en meget kort tilbagebetalingstid.

"EnergiØkonomi er klart det bedste system, vi har brugt"

27. juli 2017

Kunderne hos Morsø Køl/Frys & Energi nyder godt af hurtig betjening med energiØkonomi, og efterfølgende får de et af markedets bedste tilskud for deres energibesparelser.

Ny halmkedel giver stor brændselsbesparelse!

19. juli 2017

En ny halmkedel giver flere fordele – ikke bare en energieffektivisering og dermed besparelser, men også mindre arbejde med indfyring af halm og automatiseret overvågning af anlæggets drift.

Nordmark fik store energibesparelser i bygninger

11. juli 2017

Nordmark har samarbejdet med Dansk Energirådgivning siden 2010 om flere energispareprojekter – senest ved energioptimering af en ny produktionshal.

Nordisk Perlite bruger overskudsvarme som fjernvarme!

29. juni 2017

Nordisk Perlite leverer årligt overskudsvarme svarende til 485 parcelhuses forbrug af fjernvarme.

Mindre energiforbrug og bedre indeklima i svinestalde

20. juni 2017

I samarbejde med Dansk Energirådgivning har landmand Mads Niær Kristensen isoleret sine svinestalde, så der bruges mindre energi og er skabt et bedre miljø for dyrene.

EnergiØkonomi nyhedsbrev juni 2017

14. juni 2017

Sommeren nærmer sig, men energiØkonomi holder ikke ferielukket, så du er velkommen til at kontakte en af vores konsulenter omkring dine energisparesager. De vil på skift være at træffe i sommerferien.

"Konvertering til pillefyr er vores bedste investering nogensinde"

7. juni 2017

Krastrupsøgaard Gårdbutik har konverteret fra halmfyr til træpillefyr, og det har givet en stor tidsbesparelse som kan bruges til at drive kerneforretningen.

To-cifret millioninvestering i Dansk Energirådgivning skal sikre nye markedsandele og vækst

29. maj 2017

Med en kapitalindsprøjtning på et to-cifret millionbeløb fra en ny sjællandsk investeringsfond er landets ubetinget største uvildige rådgiver klar til at tage endnu større markedsandele.

Fra naturgas til jordvarme og varmepumper

9. maj 2017

Tidligere blev Vorbasse Fritidscenter opvarmet af seks gasfyr med en kapacitet på i alt 290 kW. I dag er gasfyrene afløst af to 84 kW jordvarmepumper. CO2-reduktionen er beregnet til 143 ton.

Rybjerg Biogas udnytter sine biomasseressourcer til en endnu større energiproduktion!

4. maj 2017

Rybjerg Biogas I/S har etableret et stort nyt biogasanlæg som leverer opgraderet biogas til naturgasnettet – med hjælp fra Dansk Energirådgivning.

EnergiØkonomi nyhedsbrev april 2017

26. april 2017

Nu er foråret her endelig! Og det betyder mange ferier og helligdage, men www.energiØkonomi.dk holder ikke fri. Lav en beregning når det passer dig - nemt, hurtigt og sikkert med kvaliteten i højsædet!

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Dansk Energirådgivning A/S

Adresse
Dansk Energirådgivning A/S
Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86837483

CVR nummer: DK32785905

P nummer: 1015908633

Ansatte: 40

Certifikater: ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael Kamstrup Søndergaard
Stilling: Adm. direktør

Thine Eskemose

Send til en kollega

0.111