23948sdkhjf

Nyheder fra Saint-Gobain Ecophon A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

26. juni 2019

Hvad siger reglerne om akustik i forskellige slags byggerier, og hvordan skaber man det bedst mulige akustiske indeklima? Ecophons Akustikguiden er den nye definitive håndbog, som giver overblik over Bygningsreglementet 2018.

Sådan løses udfordringer med lyden i boligen

9. maj 2019

Flot ser der ud i nye eller ombyggede huse – med store, åbne rum, loft til kip og minimalistisk indretning. Men de smukke, lyse rum ender ofte med at blive lidt af et støjhelvede.

Saint-Gobain bidrager til Swecos DGNB guld-certificering

25. marts 2019

Et bæredygtigt byggeri tager ikke kun hensyn til bygningens klimabelastning, men også til dem, som opholder sig i bygningen. Medarbejderne i Swecos hovedkontor indtog efteråret 2018 et nyt og bæredygtigt domicil på 11.500 kvadratmeter i Ørestaden.

25 års jubilæum Tonio Stounbjerg, Ecophon

1. marts 2019

Alle kender Tonio Stounbjerg fra Saint-Gobain Ecophon, fristes man til at sige. Og da Tonio den 1. marts 2019 kan holde 25 års jubilæum hos Ecophon, kan det også sagtens være tilfældet.

Stort tillykke til Tonio Stounbjerg

15. februar 2019

Alle kender Tonio Stounbjerg fra Saint-Gobain Ecophon, fristes man til at sige. Og da Tonio den 1. marts 2019 kan holde 25 års jubilæum hos Ecophon, kan det også sagtens være tilfældet.

For første gang: En stille tur i svømmehallen

13. februar 2019

En svømmehal er måske den sværeste akustiske udfordring overhovedet.

Helt nye montagevideoer fra Ecophon

13. november 2018

Savner du tips til, hvordan du monterer et akustikloft, eller vil du blot have inspiration til dit kommende akustikloft? Så gå på opdagelse i de mange montagevideoer, vi har at tilbyde.

Det første skridt mod bæredygtig akustik

2. november 2018

Der er god grund til, at akustik indgår i bæredygtighedscertificeringen DGNB. Støj og dårlig akustik har hårdtslående og vidtrækkende konsekvenser for samfundet.

Kursus med akustikspecialist Morten Roar Berg

30. oktober 2018

Morten Roar Berg fra Ecophon, specialist i akustik design, afholder kursus i samarbejde med Byens Ejendom

Mød Ecophon på Building Green 2018

29. oktober 2018

Mød os på Building Green 2018, hvor Ecophon sammen med vores søsterselskaber i Saint-Gobain åbner op for vores mange erfaringer og visioner for bæredygtigt byggeri

Frithængende akustiklofter med kreativ kant

3. oktober 2018

Akustikspecialisten Ecophon har netop løftet sløret for en række banebrydende akustikløsninger. De frithængende loft- og vægsystemer i Solo-serien giver helt nye muligheder for at arbejde med former, farver og lys.

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

27. august 2018

Ecophon har udviklet et redskab, der hjælper dig med at finde den korrekte mængde akustikplader samt de tilhørende profiler og tilbehør. Mængdeberegneren gør det let at planlægge brugen af Ecophon produkter til netop dit projekt.

Når sort skal være rigtig sort

22. august 2018

Der er ingen tvivl om, at farven sort vinder mere og mere indpas i indretningen både i danske hjem men også på hotel, restaurant, bar og natklubber.

Ecophon akustikløsninger uden skadelige kemikalier

9. august 2018

God indendørs luftkvalitet er essentiel for komforten, men er også vigtigt for sundheden. Ecophons akustikprodukter som består af glasuld indeholder ingen skadelige stoffer, såsom formaldehyd.

Stort tillykke til Erling

20. juni 2018

Alle kender Erling Frederichsen fra Saint-Gobain Ecophon fristes man næsten til at sige. Og da Erling den 1. juli 2018 kan holde 30 års jubilæum hos Ecophon, kan det også sagtens være tilfældet.

Støjens dag 2018 – Hvor galt kan det være?

25. april 2018

I dag gør akustikere, audiologer, lyddesignere og alle de andre lydnørder over hele verden, sig ekstra meget umage for at skabe en smule opmærksomhed om støj. Det i dag den 23. årlige ”International Noise Awareness Day.”

Det skal være godt for tømrerne, før det kan blive godt for ørene

19. april 2018

Vi kan ikke se den. Vi kan ikke røre den. Men vi kan mærke den. Og vi er ikke et sekund i tvivl om, om den er god eller ej. Desværre får den stadig slet ikke den opmærksomhed som den burde - austikken.

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

23. marts 2018

Tror du gæsterne altid nyder deres samtale lige så meget som maden og vinen?

Bergsjön - grønt lægehus med masser af lys og god akustik

8. marts 2018

Lægerne i Bergsjön ville give patienterne mulighed for at møde op uden at skulle ringe i forvejen. Men det gav udfordringer i venteværelset.

Ecophons akustiklofter sørger for toppræstationer og god lyd i det nye Nordea domicil

7. marts 2018

Nordeas domicil er i toppen. Her omsættes for noget, der minder om Danmarks BNP, hver anden dag. Det kræver, at medarbejderne kan koncentrere sig – også selvom de sidder i samme lokale som 600 andre mæglere på Nordens største trading floor.

Hvordan lyder god ventilation?

3. november 2017

Ecophon står bag en banebrydende loftsløsning, som optimerer både lyd-og luftkvaliteten. De lyddæmpende loftplader, som egner sig til diffus ventilation, giver maksimal komfort og økonomiske besparelser.

Ecophon sætter farver og kanter på den gode lyd

2. oktober 2017

Innovative produktnyheder, der giver helt nye muligheder for at skabe spændende akustikløsninger. Et kantsystem og en nyudviklet farveteknologi gør det muligt at arbejde med design og kreativitet uden at gå på kompromis med indeklima og akustik.

Støj påvirker kvaliteten i ældreplejen

15. september 2017

Det er paradoksalt, at der investeres heftigt i smarte teknologier, som skal øge trivslen blandt de ældre, mens det helt basale – at kunne høre – overses

Ecophon rækker hånden ud til ”døve” arkitekter og ”blinde” akustikere og udvider medarbejderstaben

23. august 2017

Ecophon rækker hånden ud til ”døve” arkitekter og ”blinde” akustikere og udvider medarbejderstaben med ekspert

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Saint-Gobain Ecophon A/S

Adresse
Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 36770909

CVR nummer: DK67147413

P nummer: 1002245906

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Charlotte Stange Frederiksen
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 36344903

Send til en kollega

0.135