23948sdkhjf

Nyheder fra Forbo Flooring A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 3

Forbos Roadshow kommer til Danmark

20. april 2022

Vi har været igennem det meste af Europa, og nu er turen kommet til Danmark. Du har nu chancen for at opleve et rullende, interaktivt showroom, når Forbo inviterer dig med på en rejse gennem linoleummets verden i Aarhus og København.

Det originale linoleumsgulv – nu tre gange bedre

4. april 2022

Gennem 140 år har Forbo perfektioneret verdens måske mest miljøvenlige gulv. Nu er det CO2-neutrale og svanemærkede linoleum gjort endnu mere bæredygtigt og ikke mindst hygiejnisk med markedets bedste, ultrarobuste overflade.

Forlæng levetiden på dine gulve med dette enkle design

13. januar 2022

En indgangsmåtte er sjældent noget, der bliver prioriteret højt, Det er en fejl – og vil i mange tilfælde hurtigt kunne aflæses på budgettet til bl.a. vedligehold og rengøring.

Grøn vækst er også finansiel vækst

20. december 2021

Grøn udvikling er en bunden opgave som producent i dag, mener Forbo Floorings direktør. Skæbnens time for hvorvidt virksomheden har handlet grønt nok i 2021, står for døren.

Særlige gulve skal gøre patienter gladere

24. november 2021

På Nykøbing F Sygehus har man nyttet gulvet til at hjælpe særligt sårbare patienter på vej. I samarbejde med Forbo har sygehuset valgt cirkulære marmoleumsgulve i forskellige farver til at vise vej rundt på sygehusets afdelinger.

Nu kan du træne med ekstra god samvittighed

26. oktober 2021

Der omstilles i disse år til mere bæredygtige materialer. Det gælder også for danske fitnesscentre, hvor fitnesskæden Fitness World, i samarbejde med bl.a. Forbo, nu renoverer syv af deres centres garderobeområder med bæredygtige materialer.

Ny linoleumskollektion skaber en hjemlig stemning

29. september 2021

Æstetik og bæredygtighed kan sagtens gå hånd i hånd. For at imødekomme denne tendens optimerer Forbo deres største CO2-neutrale kollektion af linoleumsgulve, Marmoleum, så det nu er endnu nemmere at kombinere farver og skabe en hjemlig atmosfære.

Et naturligt produkt som beriger hele verden

13. september 2021

Forbo har mange årtiers ekspertise med sig i arbejdet med linoleum, og i dag har møbellinoleum for alvor fundet sin plads i markedet.

Kopiér trægulve med naturtro materialer

28. juni 2021

Efterspørgslen på naturmaterialer har aldrig været større, og især sildebens- og plankegulve er populære i alt fra retail over hoteller til kontorlokaler.

Forbo lancerer nyt, bæredygtigt tekstilgulv

1. december 2020

Forbo giver nu byggeriet en hjælpende hånd til at nå ambitiøse klimamål ved at lancere et tekstilgulv, der bruger halvt så meget garn som traditionelle tekstilgulve. Hele 65 procent af materialerne er genanvendte.

Forbo gør det nemt at vælge miljørigtigt

11. november 2020

Den grønne mærkningsjungle kan være uoverskuelig for mange at navigere i. Som førende producent af klimavenlige gulve går Forbo forrest for øget transparens.

Dette valg er et af de vigtigste for dit grønne regnskab

12. oktober 2020

Vi kommer ikke udenom at være tæt på gulvet hele dagen, aftenen og natten med. Samtidig udgør gulvet en af de største flader overhovedet i en bygning.

Forbo: Ny organisation har øget bæredygtighed

30. juni 2020

Forbos linoleum har været bæredygtig i mange årtier, men nu har et nyt organisations-setup sikret yderligere bæredygtighed i alle produktgrupper.

Et materiale, der former sig efter 250 års Danmarkshistorie

23. juni 2020

IT-virksomheden Airtame har i samarbejde med About Space og arkitekten Sanne Kyed etableret et nyt dansk hovedkontor på Holmen i København.

Hvorfor skal hospitaler være så kedeligt indrettet?

4. juni 2020

Helsebringende arkitektur har vundet anerkendelse verden over de seneste 10 år. Farverige og smukke omgivelser løfter nemlig humøret og giver mennesker mere at stå imod med – Ikke mindst, når tiderne er svære.

Bæredygtigt linoleum til møbler er et hit

19. maj 2020

Forbo oplever stor efterspørgsel på Furniture Linoleum, der består af CO2-neutralt linoleum.

Vi kan ikke gemme os bag certificeringer

14. maj 2020

20 procent. Så stor en andel udgør byggeriet af den samlede CO2-udledning i verden. Udledningen stammer fra fremstilling af materialer, byggeprocesser og vedligeholdelse.

Servicesektorens drømmegulv: Forbo tyvedobler salg

19. marts 2020

De seneste fem år er salget af særlige vinylgulve, der kombinerer naturtræets æstetik med fordelen ved stærkt vinyl, steget kraftigt hos Forbo Flooring i Danmark.

Gå på opdagelse i vores Furniture Linoleums-univers!

31. januar 2020

Under temaerne ”Legacy, Nature & Innovation” dykker vi ned i fortællingen om et overflademateriale, som er evigt aktuelt.

Forbo udvider populær gulvserie

17. september 2019

Gulvspecialisten Forbo opdaterer nu sin populære kollektion af vinylgulve. Eternal fås nu i både marmor, beton, sildebensparket og en kavalkade af smukt sammensatte farver, der automatisk får humøret op.

High tech-tekstil ændrer hverdagen på danske arbejdspladser

12. august 2019

Vil du skabe et bedre arbejdsmiljø, hvor støj bliver skiftet ud med ro og ren luft, kan noget så enkelt som et gulvtæppe gøre en stor forskel.

Forbo præsenterer CO2 neutralt linoleum til møbler

29. maj 2019

Forbo producerer nu, som de eneste, CO2-neutralt linoleum og oplever allerede stor efterspørgsel på deres Furniture Linoleum. Forbo forventer, at salget vil stige 25% de næste to år.

Forbo gør det grønne byggeri lettere: ”Vi skal ændre vanerne i byggebranchen”

4. februar 2019

Verdens førende producent af linoleum, Forbo, udvider nu deres CO2-neutrale kollektion for at imødekomme efterspørgslen – og give bygherrer og arkitekter flere valgmuligheder.

Design dit eget gulv – sammen med fransk stjernearkitekt

6. december 2018

Flere og flere efterspørger unikke gulve. Den anerkendte gulvproducent Forbo kommer nu efterspørgslen i møde med et unikt design i samarbejde med den ikoniske, franske arkitekt og designer Philippe Starck.

Resultater per side:12244896
Side af 3

Fakta om Forbo Flooring A/S

Adresse
Forbo Flooring A/S
Produktionsvej 14
2600 Glostrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 44928500

CVR nummer: DK51475410

P nummer: 1001968949

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Birgitte Kofoed
Stilling: Marketing/Sales Support

Rikke van Hauen
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 40255476

Send til en kollega

0.14