23948sdkhjf

Nyheder fra Forbo Flooring A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Bæredygtigt linoleum til møbler er et hit

19. maj 2020

Forbo oplever stor efterspørgsel på Furniture Linoleum, der består af CO2-neutralt linoleum.

Vi kan ikke gemme os bag certificeringer

14. maj 2020

20 procent. Så stor en andel udgør byggeriet af den samlede CO2-udledning i verden. Udledningen stammer fra fremstilling af materialer, byggeprocesser og vedligeholdelse.

Servicesektorens drømmegulv: Forbo tyvedobler salg

19. marts 2020

De seneste fem år er salget af særlige vinylgulve, der kombinerer naturtræets æstetik med fordelen ved stærkt vinyl, steget kraftigt hos Forbo Flooring i Danmark.

Gå på opdagelse i vores Furniture Linoleums-univers!

31. januar 2020

Under temaerne ”Legacy, Nature & Innovation” dykker vi ned i fortællingen om et overflademateriale, som er evigt aktuelt.

Forbo udvider populær gulvserie

17. september 2019

Gulvspecialisten Forbo opdaterer nu sin populære kollektion af vinylgulve. Eternal fås nu i både marmor, beton, sildebensparket og en kavalkade af smukt sammensatte farver, der automatisk får humøret op.

High tech-tekstil ændrer hverdagen på danske arbejdspladser

12. august 2019

Vil du skabe et bedre arbejdsmiljø, hvor støj bliver skiftet ud med ro og ren luft, kan noget så enkelt som et gulvtæppe gøre en stor forskel.

Forbo præsenterer CO2 neutralt linoleum til møbler

29. maj 2019

Forbo producerer nu, som de eneste, CO2-neutralt linoleum og oplever allerede stor efterspørgsel på deres Furniture Linoleum. Forbo forventer, at salget vil stige 25% de næste to år.

Forbo gør det grønne byggeri lettere: ”Vi skal ændre vanerne i byggebranchen”

4. februar 2019

Verdens førende producent af linoleum, Forbo, udvider nu deres CO2-neutrale kollektion for at imødekomme efterspørgslen – og give bygherrer og arkitekter flere valgmuligheder.

Design dit eget gulv – sammen med fransk stjernearkitekt

6. december 2018

Flere og flere efterspørger unikke gulve. Den anerkendte gulvproducent Forbo kommer nu efterspørgslen i møde med et unikt design i samarbejde med den ikoniske, franske arkitekt og designer Philippe Starck.

Linoleum hitter i danskernes køkkener

31. oktober 2018

Danskerne har fået øjnene op for et nyt og ovenikøbet bæredygtigt favoritmateriale til køkkenet. Linoleum på både skabe, skuffer og bordplader er populært som aldrig før.

”Der er en helt anden ro i vores lokaler nu”

26. september 2018

Gæsterne på Hjørring Kro undrer sig, når de træder ind på stedets nye gulv. Ud over fra slutbrugerne har det revolutionerende, vaskbare gulvtæppe fået opmærksomhed fra en bred vifte af brancher, fordi det letter hverdagen på flere måder.

Når møbler og gulve gør skoledagen sjovere

3. september 2018

Der er mange krav til en moderne skole, og derfor udvælger arkitekterne nøje materialer, der kan levere både æstetisk og miljømæssigt, når de rådgiver.

Se fremtidens gulve i Forum 16.-17. maj

10. maj 2018

Giv dine kunder noget andet end det, de forventer. Fx et gulv af knuste kakaoskaller. Eller et tekstilgulv, der kan vaskes. På Architect@Work i Forum 16.-17. maj kan du se, røre og føle nogle af fremtidens mest innovative – og bæredygtige – gulve.

Forbos linoleum er nu verdens mest miljøvenlige gulv

3. april 2018

Verdens førende producent af linoleum, Forbo, har netop fået certificeret deres linoleumsgulve CO2-neutrale. Firmaets linoleumsgulve skiller sig nu ud på markedet ved både at være Svanemærkede og CO2-neutrale.

Få bæredygtigt betongulv på den nemme måde

12. marts 2018

Nu er der kommet et fleksibelt alternativ til de populære, men ofte krævende, dyre og meget permanente betongulve.

Forbo inspirerer til bæredygtigt design

6. februar 2018

6. – 10. februar sætter Forbo fokus på bæredygtigt design ved Stockholm Furniture & Light Fair.

Forbo mangedobler salg af miljørigtige gulve

8. januar 2018

Alt fra plejehjem til ungdomsboliger har set fidusen i at indrette med robuste gulve, der ligner ægte træ. I Danmark har en af de førende spillere på markedet, Forbo, oplevet en rekordstor stigning i salget af trægulvets afløser.

Få bæredygtige tips på Danmarks største grønne byggerimesse

28. oktober 2017

Hvordan kan vi sikre bæredygtige løsninger i byggeriet – og hvad er et bæredygtigt materiale egentlig? På Building Green-messen 1.-2. november får du helt gratis tips til at tænke miljøet ind, uden at det bliver hverken dyrere eller mere besværligt.

Bæredygtige måtter forlænger levetiden på dine gulve

3. oktober 2017

Snavs fra sko er gulvenes værste fjende i offentlige bygninger. En enkel og hurtig løsning er måtter ved indgangen, der stopper op til 95 procent fugt og snavs i at komme inden for dørene.

Få internationalt design under fødderne

20. september 2017

Forbos Marmoleum-serie vinder priser for sine fantastiske egenskaber i forhold til komfort, fleksibilitet og miljøvenlighed. Med nyheden Marmoleum Imagine følger Forbo de nyeste boligtendenser og ruller dem ud i gulvhøjde.

Verdens eneste tekstilgulv, der kan vaskes

9. august 2017

Nu behøver detail, institutioner m.m. ikke længere gå på kompromis mellem en behagelig indretning og godt indeklima. Forbo har udviklet verdens eneste tekstile gulv, der er lige så nemt at gøre rent som et elastisk gulv.

Vil du indrette mere miljøvenligt?

31. maj 2017

Kom og se de nyeste tendenser inden for miljørigtige- og lyddæmpende materialer, når Forbo Flooring 16. juni præsenterer deres seneste kollektioner på Riisfort Inspirationsmesse.

Masser af bæredygtige materialer på verdens største fagmesse

10. maj 2017

Producenter og arkitekter fra hele verden kan 16.-19. maj kigge Forbo over skulderen, når firmaet viser tekniske løsninger og en masse nye muligheder med to af deres mest interessante produkter på Interzum-messen i Köln.

Nyt, prisbelønnet linoleumsgulv genbruger knuste kakaoskaller

26. april 2017

Allerede inden Forbos miljøvenlige linoleumsgulv, Marmoleum Solid, bliver lanceret, har det vundet flere internationale designpriser for at bruge knuste kakaoskaller til at skabe en unik, organisk overflade.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Forbo Flooring A/S

Adresse
Forbo Flooring A/S
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 44928500

CVR nummer: DK51475410

P nummer: 1001968949

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Birgitte Kofoed
Stilling: Marketingsansvarlig

Send til en kollega

0.125