23948sdkhjf

Lønstigninger tjenes hjem

[i]For et halvt år siden satte IKEA i Danmark kasseassistenternes løn op med 25 procent. Alt tyder på, at udgiften tjenes hjem igen.[/i]
Der er nu gået seks måneder siden IKEA gennemførte det, der kunne ligne et mediestunt, og satte lønnen til kasseassistenterne op med 25 procent, så månedslønnen ligger i nærheden af 21.000 kroner om måneden. Når salgschefen nu gør status, synes det at blive en overskudsforretning.

- Alt tyder på, at det er en overskudsforretning, siger salgschef Peter Steenberg til JyllandsPosten.

IKEA i Danmark synes at have succes med lønstigninger til kasseassistenterneIKEAs interne tjek viser, at medarbejderne i dag yder en bedre service, og at svindet er formindsket, fordi de er mere grundige i deres arbejde. Samtidig sparer forretningen penge på uddannelseskontoen, fordi medarbejderne bliver længere i jobbet. Peter Steenberg uddyber i JyllandsPosten og mener, at det også forbnedrer arbejdsmiljøet:

- Når folk bliver længere, sidder der ikke kun studerende bag ved kassen. Så vi er på vej til at få et bedre mix.

Det varer dog lidt, før IKEA tør erklære ordningen for en ubetinget succes, og man vil vente yderligere seks måneder, for at se om effekten holder. Derefter vil det blive afgjort, om generøsiteten kan eksporteres til IKEA i andre lande, og om ordningen skal udvides til flere personalegrupper.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111