23948sdkhjf

Ny Vinderup-direktør fundet efter måneders søgen

Limtræsproducenten VTI har ventet længe på en afløser.

I september sidste år blev den mangeårige direktør Bjarne Andersen fyret hos VTI Vinderup Træindustri. Ifølge parterne i god ro og orden, fordi virksomheden skulle ind i en næste fase, hvor der var brug for en udpræget salgsmand og ikke en udpræget produktionsmand.

Efter en overgangsfase med VTI-stifteren Flemming Nielsen i spidsen er afløseren for Bjarne Andersen nu fundet.

39-årige Jacob Wernberg sætter sig i direktørstolen i Vinderup. Han har en teknisk og kommerciel baggrund - senest som administrerende direktør hos ITW Engineered Polymers, der er en global leverandør af kemiske løsninger til industrivirksomheder.

- VTI er en utrolig stærk og spændende virksomhed, og jeg ser frem til udfordringen. Blandt mine første opgaver bliver at implementere større investeringer i produktionen i Vinderup. Målet er at sikre, at egenproduktionen vedbliver med at være et stærkt fundament for fremtidig vækst for VTI. Det er der en række fordele ved for kunderne: dag-til-dag leveringer, fleksibilitet, høj kvalitet og kvalificeret dansk rådgivning. Planen er at udbygge disse fordele yderligere og gøre VTI til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner som totalleverandør, siger den nye direktør om sin tiltræden.

 I forbindelse med direktørskiftet har VTI etableret en ny rolle og også ansat en direktør for forsyningskæden. Det er Tim Østergaard, der skal arbejde med at sikre, at leveringerne til kunderne og forsyningerne af træ til VTI "sker i et endnu mere konstant flow", som selskabet skriver i en meddelelse.

- Forsyningskæden skal konstant optimeres, så vi sikrer en effektiv og fleksibel produktion, der kan levere de varer, kunderne efterspørger. Vi får brug for store mængder træ til tiden i fremtiden, for vores mål er fortsat at vokse. Den fremtidige vækst skal komme fra eksisterende produktgrupper og markeder, men vi har også fokus på at undersøge nye produkter og markedsmuligheder for limtræsprodukter, siger Jacob Wernberg.

Ved at øge fokusset på forsyningskæden, skal VTI især kunne øge sit salg til vinduesindustrien, fortæller han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.922