23948sdkhjf

Oversigt: Ind og ud af direktioner og bestyrelser - uge 10

Ugens topudskiftninger i træ- og møbelbranchen.

Bos A/S

Jimmy Thisted Bossen er fratrådt som administrerende direktør hos Bos A/S. Samtidig er Jens Vasehus indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Birgit Schönhoff og Annemette Færch er indtrådt som næstformand. Sidst men ikke mindst er Kirsten Thisted Bossen og Kjeld Andreas Bossen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Bos A/S leverer alt indenfor legepladser, cykler og cykelservice.

 

Ergo Star Interieur ApS

Uffe Thorlacius er udtrådt af direktionen hos Ergo Star Interieur ApS (kilde: CVR). 

Ergo Star Interieur ApS producerer kontorstole.

 

Farstrup Møbler A/S

Steen Lyhne-Johansen er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Farstrup Møbler A/S i stedet for Erling Andersen. Samtidig er Søren Iversen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Jørgen Ladegaard og Poul Kristiansen, Flemming Lindtofte og Anja Plougmann er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henning Krog-Iversen (kilde: CVR).

Farstrup Møbler A/S udvikler, producerer og markedsfører en kollektion af møbler til erhverv og private.

 

Guldborg Legepladser ApS

Jens Vasehus er indtrådt som bestyrelsesformand hos Guldborg Legepladser ApS. Samtidig er Annemette Færch indtrådt næstformand for bestyrelsen, mens Jimmy Thisted Bossen og Bernd Frank Schönhoff er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Guldborg legepladser ApS er en dansk producent af legeredskaber.

 

Hans Helle. Sdr. Omme Tømmerhandel A/S

Peter Gammelvind er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hans Helle. Sdr. Omme Tømmerhandel A/S og Sdr. Omme Tømmerhandel Holding A/S i stedet for Metha Jessen. Samtidig er Johan Kristian Lybecker Steffensen og Sven Lybecker Steffensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jenny Marie Sørine Helle (kilde: CVR).

Sdr. Omme Tømmerhandel er en del af XL-Byg-kæden.

 

Inventar Plus ApS

Torsten Knaack er udtrådt af direktionen hos Inventar Plus ApS (kilde: CVR).

Inventar Plus ApS er leverandør af opbevaringsskabe til skoler.

 

KA. Interiør A/S

Else Rumler er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos KA. Interiør A/S (kilde: CVR).

KA Interiør A/S producerer skydedørsskabe.

 

Labflex A/S

Ulrik Eriksen Fink er indtrådt som administrerende direktør hos Labflex A/S i stedet for Ivar Malte Foghsgaard (kilde: CVR).

Labflex A/S leverer kundetilpassede indretningsløsninger til laboratorier i industrien, på tekniske skoler og universiteter samt til forsknings- og hospitalssektoren.

 

P.I.T. Hegn A/S

Palle Ingemann Hansen er udnævnt til administrerende direktør hos P.I.T Hegn A/S i stedet for Jesper Martin Hillemann. Samtidig er Palle Ingemann Hansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Torben Korsager Andersen (kilde: CVR). 

P.I.T Hegn A/S er leverandør af hegn og indhegning til have og ejendom.

 

Velux A/S

Kim Fausing er udnævnt til bestyrelsesformand hos Velux A/S i stedet for Søren Bjerre-Nielsen. Samtidig er Morten Falkenberg udnævnt til næstformand for bestyrelsen. Derudover er Nils Gunnar Henrik Lange indtrådt i bestyrelsen. Sidst men ikke mindst er Finn Westergaard Christiansen, Kurt Emil Eriksen og Jimmy Bendorf Laursen indtrådt som medarbejdervalgte medlemmer i stedet for Arne Mortensen Christensen, Øjvind Kirkeby Frank og Jan Højmose Thomsen (kilde: CVR).

Velux A/S producerer og sælger ovenlysvinduer, lystunneller og ovenlyskupler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093