23948sdkhjf

CODE 09 - Nordens første designmesse

I næste uge slår Bella Center i København dørene op for premiereudgaven af designmessen CODE. Arrangørerne har store ambitioner og vil gøre messen til det førende mødested for de ultimative trends inden for blandt andet design, møbler og interiør.
248 udstillende virksomheder vil være på plads i Bella Center, når designmessen løber af stablen fra torsdag den 27. august og fire dage frem.

CODE står for CO penhagen DE sign, og messen bliver del af den internationale designuge, som afholdes i København i næste uge. De første tre dage er CODE udelukkende åben for fagfolk, mens offentligheden får mulighed for at kigge ind om søndagen.

- Vi synes, at det er super vigtigt at bakke op om en design messe som CODE 09 i Danmark. Vi vil bruge messen til at præsentere nye produkter på en markedsplatform, som henvender sig til et bredt publikum. Og så vil vi gerne finde flere nye kunder i Danmark, siger Henrik Stejlgaard fra københavnske Total2Office.

Fokus væk fra klassikerne
Messen er opdelt i seks områder, herunder ” Nordic Selected Exhibition”, der præsenterer det bedste inden for nordisk design fra det sidste årti:

- Nordic Selected er ikke mindst en mulighed for at vise, at Norden forenes med fokus på at vise vores kreative, betydningsfulde design, der tydeligt gengiver den formgivning, som vi i Danmark er kendte for internationalt, siger udstillingschef Lone Ann Disch.

At Nordic Selected koncentrerer sig om de seneste ti år er ingen tilfældighed. Arrangørerne håber således på at kunne flytte omverdenens fokus fra 1950’ernes klassikere i retning af nutidens danske design.

Produkterne i udstillingen håndplukkes af to kuratorer fra hvert af de nordiske lande, og hvert land repræsenteres af 25-30 produktdesigns inden for kategorierne grafisk, interaktivt, arkitektonisk og produktdesign.

Det er endnu ikke afsløret, hvilke produkter der kommer med på udstillingen, som bedømmes af Professor Dr. Florian Hufnagl - generaldirektør ved designmuseet i München. Der vælges herefter en vinder, som modtager en Nordic Selected Award og et beløb på 50.000 kroner.

Wood Supply stiller skarpt på CODE
Her på Wood Supply sætter vi ekstra fokus på CODE 09 - både før, under og efter. I ugen op til fagmessen vil vi præsentere nogle af de virksomheder, der udstiller, og på selve messen vil vi selvfølgelig også være repræsenteret.

Hvis din virksomhed udstiller på CODE, er du velkommen til at fremsende materiale på redaktionen@wood-supply.dk .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062