23948sdkhjf

Det er sjovere at spille offensiv fodbold

Anti-finanskrise: Udvidet medarbejderstab og nyt koncept er Frøslev Træs svar på, hvordan man kommer helskindet ud af en krisetid.
- Det er meget sjovere at spille offensiv fodbold end defensiv fodbold, og det er nøjagtigt det samme, når det drejer sig om at drive virksomhed. I øvrigt er det også sjovere at handle med en, der tror på fremtiden.

Ordene kommer fra Michael Nørgård, konsulent hos Frøslev Træ, der er blandt landets største grossister i træbranchen. For Michael og de 59 øvrige ansatte er ordet finanskrise ikke forbudt, men hos Frøslev Træ har man valgt en anden - og noget mere positiv - betegnelse for det globale fænomen; nemlig forandringstid.

Ny ekstern sælger
Og hvad bringer forandringstiden så med sig hos Frøslev Træ i det sydjyske? Jo, virksomheden har for det første ansat en ny ekstern sælger. Det har i første omgang ikke skabt flere ordrer, men med færre kunder pr. sælger er det til gengæld lykkedes at højne serviceniveauet.

De 4 trumfer
Finanskrisen har taget toppen af erhvervslivets lyst til højt spil, men hos Frøslev Træ har man heldigvis gemt et par esser i ærmet.

Virksomheden har lanceret et nyt koncept med navnet ”De fire trumfer”, hvor der sættes ekstra fokus på et par af grossistens stærkeste kort i produktsortimentet.

1: En overfalset klink, der har bestået testen til en kl. 2 beklædning. Det vil sige en godkendt klink uden fer og not.

2: FT Anti Burn, som er en helt ny brandimprægnering, der ændrer træ til et klasse A-materiale. Det giver mulighed for at anvende træ på områder i byggeriet, hvor de brandtekniske regler ellers har stillet krav om andre produkter.

3: FT Brun-imprægnering, som er imprægnering, hvor den traditionelle grønne farve er ændret til en varm brun nuance uden at bryde med kravene til NTR-standarderne.

4: FT Systemhegn, som er en helt ny måde at tænke hegn på. Det giver mange måder at konstruere sit hegn på, og det i både rund og skarp-kantet udførelse. Hegnene kan fås i både traditionel trykimprægnering (grøn) eller FT Brun-imprægnering (brun) eller lærk (naturfarvet).

Om Frøslev Træ A/S
Virksomheden er grundlagt i 1931 som savværk. Efter en brand i 1985 blev navnet Frøslev Træ taget i brug, og savværket blev ændret til en handels- og engrosvirksomhed med speciale i forarbejdet og/eller trykimprægneret fyrtømmer.

Send os din historie – og vind store præmier
Du vil i den kommende tid kunne læse flere historier om virksomheder, der har brugt finanskrisen som en mulighed for at gå i offensiven.

Vi vil også gerne høre, hvad din virksomhed har gjort for at komme styrket ud af krisen. Send os din historie på konkurrence@industry-supply.dk og vær med i konkurrencen om annoncering til en værdi af 20.000 kroner .

Læs flere Anti-finanskrise-historier:
Medarbejdertrivsel hjælper Jan Bach Maskinfabrik ud af krisen
VO ApS investerer sig ud af krisen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078