23948sdkhjf

VO ApS investerer sig ud af krisen

Anti-finanskrise: Flere ansatte, nye maskiner og øget produktionsareal! Det er Jørgen Frimanns svar på finanskrisen.
Der er ingen tilbagegang at spore hos værktøjssliberiet VO ApS i disse måneder. Måske skyldes det, at direktør Jørgen Frimann meget bevidst har satset på at udvide virksomheden i de økonomisk trange tider. Det har betydet oprustning inden for både salg og produktion.

- Vi har ansat folk i stedet for at fyre. Specielt har vi satset offensivt i vores salgsafdeling og ansat en sælger i Nord- og Midtjylland og også en ny sælger på Sjælland, fortæller Jørgen Frimann, og fortsætter:

- Hidtil har vi næsten ikke haft noget salg i Nordjylland, men det er et område, vi forventer os meget af med vores nye sælger.

Ny maskine forkorter leveringstid
Men også hjemme på fabrikken i Nørre Alslev på Falster er der sket udvidelser - ikke mindst på maskinsiden.

- Vi har investeret 2 mio. kroner i en cnc-maskine til blandt andet slibning af værktøjer. Den er udstyret med et magasin, der kan klare 40 fræsninger, og det betyder, at vi blot kan sætte maskinen i gang, når vi går hjem om eftermiddagen, og så arbejder den selv i løbet af natten, siger Jørgen Frimann.

- Den nye maskine har forkortet vores leveringstid væsentligt, og det har i sidste ende givet os flere kunder – vi har faktisk fået mange nye kunder på det sidste, tilføjer han.

Udvidelse på vej i produktionen
Heldigvis kan de mange investeringer også mærkes i regnskaberne. I første halvår af 2008/09 har VO ApS haft en fremgang på 10,8 % sammenlignet med året før.

- Indtil nu har vi haft den største fremgang blandt vores metal-kunder, men vi kan også mærke en tilgang inden for vores andre brancher som fx træindustrien og fødevareindustrien, beretter Jørgen Frimann.

Derfor tøver han heller ikke med yderligere investeringer. Det er nemlig ved at blive trangt med pladsen hos Nørre Alslev-virksomheden, og til efteråret tager man efter planen fat på en 600 m2 stor udvidelse af produktionsarealet.

Send os din historie – og vind store præmier
Du vil i den kommende tid kunne læse flere historier om virksomheder, der har brugt finanskrisen som en mulighed for at gå i offensiven. Vi vil også gerne høre, hvad din virksomhed har gjort for at komme styrket ud af krisen. Send os din historie på og vær med i konkurrencen om annoncering til en værdi af 20.000 kr .
Læs mere om: VO
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063