23948sdkhjf
Del siden

NIC Denmark ApS

NIC Denmark blev grundlagt i 1999 og har siden skabt sig en markedsposition som værende en medspiller, der er kendt for innovative og tidsbesparende inddæknings løsninger og altid med fokus på kundens behov.

Gennem årene har man videreudviklet opstartsidéen, fra ClipOn lysninger til de mange forskellige inddækningsløsninger, som man ser i dag. NIC  Denmark har blandt andet udviklet TCS (Tube Cover System), som bruges til rørskjulere, gardinkasser mv., samt vores vægbeklædning WPS (Wall Panel System), som har vundet indpas til byggeprojekter. Derudover har NIC Denmark et stort udvalg af innovative vindueslysninger og bundstykker/vinduesplader. NIC Denmark er også forhandler af Scäfer skærmvægge.

Produkter fra NIC Denmark er kendt for at være den nemme og tidsbesparende løsning, der samtidig giver en økonomisk gevinst. Derudover er produkterne værdsat for den flotte finish.

Hos NIC Denmark bekymrer vi os om miljøet. Derfor har vi valgt at få lavet en EPD Miljødeklaration samt at blive PEFC™-certificerede såvel som FSC®-certificerede. Læs mere om vores miljø certificeringer på vores hjemmeside.

I 2023 har NIC Denmark købt og overtaget 70% af Soundbest A/S' aktiviteter. Soundbest A/S er kendt for at være leverandør og producent af akustiske produkter til loft og væg, fortrinsvis til det professionelle projektmarked. Med de 35 års erfaring i markedet er Soundbest A/S leveringsdygtige i trælameller i krydsfiner og massivtræ samt MDF med fineret overflade. Ud over ovenstående er Soundbest A/S agent for en række udenlandske producenter indenfor mineraluldsbaserede produkter inkl. Wall panels med tekstil samt alt indenfor metallofter og komplekse gipsløsninger. 

Vores mål er:
Vi vil være den fortrukne serviceleverandør til byggeindustrien, inden for al indendørs afdækninger. Vi vil samarbejde og udvikle sammen med kunden. Det er med det udgangspunkt, vi skaber vores resultater.

NIC Denmark ApS ejes af Helle Frostholm Skærbech (CEO/Partner) og Arne Spicer Lindgren (Partner/Manager). Firmaet har adresse i Glyngøre, hvor produktionsarealet og dele af produktions-apparaturet er og bliver væsentligt udvidet. Vi tror nemlig på Danmark som produktionssted, når vi skal servicere vore kunder optimalt. Vi glæder os til fortsat at præge firmaets fremtid i positiv retning og udvide dets know how, samt pleje dets allerede brede kundekreds. 

Se mere om, hvad vi kan gøre for dig på vores hjemmeside: NIC Denmark

Byggehilsner fra teamet bag 

NIC Denmark

 

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019
17
EPD, FSC, PEFC
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.109