23948sdkhjf
Del siden

Moldow A/S

Moldow A/S projekterer, producerer og monterer komplette filteranlæg, maleanlæg og ventilationsanlæg til en lang række forskellige brancher. Knowhow og erfaring er blevet opbygget siden 1921, og det kommer vores kunder til gode.

Maleanlæg
Kundetilpassede, driftssikre maleanlæg til vådmaling og pulverlakering
Moldow har, som en af de få leverandører på det internationale marked, den nødvendige knowhow for at levere komplette maleanlæg til lakering af metal-, plast- og træemner. Vores store erfaring på området, kompetente ingeniør- og teknikerstab og en gennemprøvet projekthåndteringsproces sikrer den rigtige løsning første gang.

Se eksempler på leverede maleanlæg her.

Filteranlæg
Driftssikre, modulopbyggede filteranlæg til effektiv spånudsugning og luftfiltrering
Moldows filteranlæg er kendetegnede ved lavt energiforbrug, høj filtreringsgrad og fleksibel processtyring. Vores filteranlæg leveres specielt til træ-, pap- og papirindustrien og er godkendt til ATEX (eksplosive atmosfærer). I kombination med Moldows højeffektive ventilatorer sikres et energioptimeret og driftssikkert system.

Se eksempler på leverede filteranlæg her.

Industriventilation
Komplette løsninger indenfor procesudsugning og -ventilation til danske industrivirksomheder siden 1960
Moldows ventilationsløsninger inkluderer bl.a. procesudsugning fra arbejde med bl.a. svejserøg, slibestøv og gasser og partikler fra laserskæring eller fiberskæring, rumudsugning og luftskifte i produktionshaller samt varmegenvinding og opvarmning.

Moldow kan også tilbyde energioptimering af eksisterende udsugningsanlæg. Vi står for det hele fra start til slut, så vi kigger på den eksisterende drift og kommer med input til, hvordan man kan opnå energibesparelser. Gennem samarbejde med førende energiselskaber står Moldow også for at ansøge om energitilskud.

I oktober 2016 blev salget af Moldows industriventilatorer flyttet til søstervirksomheden BarkerBille A/S. 

Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Danmark
CVR nummer: DK18630036
P nummer: 1003505988
100
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046