23948sdkhjf
Del siden

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

DBI – et videncenter for sikring og sikkerhed

DBI er Danmarks videncenter for sikring og brandsikkerhed. Vi opbygger vores viden gennem målrettede forsknings- og udviklingsaktiviteter og gennem de opgaver, vi løser for virksomheder, institutioner og myndigheder.

Gennem vores internationale netværk indhenter og bearbejder vi systematisk den nyeste viden fra hele verden på de brand- og sikringstekniske områder. Desuden deltager vi i dansk og internationalt norm- og standardiseringsarbejde inden for vores kerneområder.

På det grundlag har DBI opbygget et program af værdiskabende serviceydelser, som har til formål at hjælpe vores kunder med opnå et sikkerhedsniveau, som både opfylder egne behov og myndighedernes krav.

Uafhængig
DBI er en uafhængig, selvejende non-profit virksomhed. Som Godkendt Teknologisk Servicevirksomhed (GTS-institut) indgår vi i et teknologisk netværk med mere end 3.000 specialiserede medarbejdere.

Kunden i fokus
DBI arbejder kundeorienteret og er organiseret i en teamorienteret struktur. Vi satser på en aktiv uddannelsespolitik, som skal sikre, at vi til stadighed har fagligt kompetente og engagerede medarbejdere.

Vi arbejder for at sikre liv og værdier
Brand- og sikringsteknik er DBI’s kernekompetencer. Vi arbejder for at skabe optimale sikringsforhold og er i tæt dialog med både myndigheder, organisationer og erhvervsliv.

DBI's hjemmeside

Webshop forlag

Webshop kursus

Tilmeld vores nyhedsbrev

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124
200
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.049