23948sdkhjf
Del siden

A/S Einar Risør. Finerhandel

Kvalitetsbevidst træ- og finér handel.

Træ skal behandles med omhu, det kræver viden.

Hos Einar Risør A/S er vi er kendt for vores ekspertise og årelange relationer til leverandører i hele verden. Vi er ofte involveret i special-opgaver, hvor vore kunder kan drage nytte af vores ekspertise.
Vi har altid mellem 700.000 & 1.000.000 m2 finér på lager lige fra almindelige træsorter til specialiteter.

De seneste 10 år har vi haft større fokus på at udvide vort sortiment af massivt træ. I dag kan vi således tilbyde de mest gængse træsorter som Tysk Eg, Røget Eg, Ask, Am.Valnød, Ahorn m.m. Også mere eksotiske træsorter som Santos Palisander og Khaya Mahogni har fundet vej til vort lager. Flere af træsorterne kan vi tilbyde både som blokvarer og kantskåret - i alle standardtykkelser fra 20 mm til 65 mm.

Vi specialiserer os også i kantfiner. Fineren er fingersamlet under største hensyntagen til farve- og strukturforskelle, således overgange ikke registreres. Efter ønske, leveres rullerne med eller uden smeltekæder.

Einar Risør Finerhandel A/S er naturligvis FSC® & PEFC™ certificeret, hvor målet er at skabe fælles globale principper for bæredygtig skovdrift, herunder et nyt gennemarbejdet og troværdigt system, der kan garantere bæredygtigt produceret træ og papir til forbrugere verden over.

A/S Einar Risør. Finerhandel
Niels Bohrs Vej 1
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK30369718
P nummer: 1001660466
9
FSC, PEFC

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047