23948sdkhjf
Del siden

ScanCastor A/S

Scancastor - Din innovative partner inden for møbelkomponenter

Velkommen til Scancastor! Vi er en førende og pålidelig leverandør af møbelkomponenter og en stolt partner for møbelproducenter i hele verden. Med vores rødder i Danmark og årtiers erfaring i branchen, er vi dedikeret til at levere innovative, højtydende og bæredygtige løsninger til møbelindustrien.

Hos Scancastor forstår vi, at kvalitet og innovation er afgørende for at skabe møbler, der både ser godt ud og holder længe. Vores brede sortiment af møbelkomponenter omfatter hjul til kontorstole, stel, gas, mekanismer til justering af kontorstole og formsprøjtede plastskaller af høj kvalitet. Vi er kendt for vores produkters holdbarhed, ydeevne og æstetik.

Vi tilbyder også skræddersyede løsninger og støtte fra vores erfarne team af eksperter, der kan hjælpe dig med at designe og udvikle de perfekte komponenter til dine møbelprojekter. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres specifikke behov og krav opfyldes, og at de får den bedste service og support hele vejen igennem.

Vores engagement i bæredygtighed og miljøvenlige fremstillingsmetoder betyder, at du kan have tillid til, at vores produkter er både ansvarlige og af høj kvalitet. Vi bestræber os på at levere løsninger, der ikke kun opfylder nutidens krav, men også bidrager positivt til fremtidens møbelindustri.

Scancastor er stolte af at være en del af Woodsupply-platformen, hvor vi ser frem til at dele vores ekspertise og produkter med et bredere publikum af møbelproducenter og -designere. Vi inviterer dig til at udforske vores sortiment og tage kontakt til os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage dine møbelprojekter til det næste niveau.

Lad os sammen skabe fremtidens møbler med Scancastor!

ScanCastor A/S
Møllehaven 12A, Indgang B
4040 Jyllinge
Danmark
CVR nummer: DK16315680
P nummer: 1001077886
25
AAA - bronze-diplom
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048