23948sdkhjf

Keflico ændrer i ledelsen

Ny administrerende direktør og ny direktør for salg og indkøb er begge hentet i egne rækker.
Mads Stenstrop, økonomidirektør siden 2009, er med virkning fra 15. marts 2013 udnævnt som ny administrerende direktør Keflico A/S, mens indkøbs- og logistikchef Camilla Hyldgaard Thomsen får titel af salgs- og indkøbsdirektør.

Baggrunden er ganske udramatisk. Den hidtidige administrerende direktør, Per S. Andreasen, fratræder efter eget ønske, og opgaverne fordeles mellem de to nye direktører:

- Udgangspunktet er, at vi fortsætter efter den samme forretningsmodel, som vi har gjort hidtil. Jeg overtager det administrative ansvar, mens Camilla bliver den udadvendte i forhold til salg. Vi skal ud og have lagt et tryk på markedet og er et team, der supplerer hinanden godt, siger Mads Stenstrop til Wood Supply.

Mads Stenstrop har en HD i Regnskab og Økonomistyring samt en cand.merc. aud., mens Camilla Hyldgaard Thomsen, der har været ansat hos Keflico siden 2006, har en HD i International Business. Begge har solid praktisk erfaring og et stort branchekendskab.

Afgående direktør Per S. Andreasen fortsætter som bestyrelsesmedlem og vil også fortsat være en betydende aktionær i selskabet.

FAKTA
Keflico A/S har hovedkvarter i Støvring syd for Aalborg samt kontorer i Glostrup og Odense. Herfra forhandles hårdttræ og træbaserede pladeprodukter.

Virksomheden er grundlagt i 1953 og hed oprindeligt Aalborg Træ & Finerhandel. Navneskiftet blev en realitet pr. 1. januar 2008 som en konsekvens af, at forretningsområdet finer var blevet solgt fra. Ved samme lejlighed indviede man et 15.000 m² stort domicil ved motorvejen i Støvring syd for Aalborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081