23948sdkhjf

Inventarproducent bliver landsdækkende

FJ Trading A/S, der står bag Kolon Skabssystemer, har overtaget Total Inventar i Silkeborg. Dermed udvider virksomheden sit markedsfokus til også at omfatte Jylland.
Total Inventar, som gennem 15 år har leveret indretningsløsninger til skoler over hele landet, er blevet overtaget af FJ Trading, der flytter produktionen fra Silkeborg til Osted på Sjælland, hvor man i forvejen producerer Kolon Skabssystemer.

Kolon Skabssystemer har ikke tidligere været markedsført i Jylland. Det sker nu, hvor man til formålet har ansat Knud Erik Strandbæk som bliver salgsansvarlig for både Kolon- og Total Inventar-produkterne i det jyske.

FJ Trading bibeholder Total Inventars salgskontor og showroom i Silkeborg og har desuden indgået aftale med salgsmedarbejderne Henrik Søndberg og Maria Lejsgaard Søndergaard, der fortsætter i FJ Trading-regi. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 30 personer, og i forbindelse med den større produktion vil der være mulighed for toholdsskift og dermed ekstra arbejdspladser. Pt. råder man over 2.200 m² på fabrikken i Osted, men ledelsen er i gang med at undersøge udvidelsesmulighederne i tilfælde af et stigende aktivitetsniveau.

Næste generation er klar
Indehaveren af FJ Trading, direktør Frits Jensen, der i år kan fejre sit 40 års jubilæum, har valgt at trappe ned. Ledelsesansvaret vil derfor efterhånden overgå til næste generation, sønnen Anders Mads Jensen.

32-årige Anders Mads Jensen har været i inventarbranchen gennem 10 år og har de sidste fem år fungeret som salgschef hos Kolon Skabssystemer i Osted. Det glidende generationsskifte vil blive markeret med åbent hus på fabrikken i Osted fredag den 7. juni i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.564