23948sdkhjf

Nye ansigter hos Expedit

Expedit glæder sig over, at forretningsområdet Fashion & lifestyle ekspanderer, og er klar med nye kort på hånden.
- Expedit har travlt. Og det ønsker vi naturligvis at fortsætte med. Så for at imødekomme travlheden, vores eksisterende og kommende kunders ønsker og behov samt vores målsætning om at udvikle Fashion & lifestyle-segmentet, har vi ansat John Laursen som Key Account Manager i Fashion & lifestyle-teamet, oplyser virksomheden.

Med 35 års erfaring fra butiksinventarbranchen i bagagen er det en kompetent og erfaren herre, der nu har sin daglige gang på Expedit. De seneste ti år har John fx været ansvarlig for New Bizz og en række Fashion & lifestyle-kunder hos VKS Inventa, hvor han blandt andet arbejdede med udvikling og udrulning af totalløsninger til butikker og showrooms. Ligesom han også tidligere har været ansat hos Expedit i otte år. Foruden sin store erfaring tilfører John også Expedit et omfattende netværk af dygtige, konkurrencestærke og pålidelige leverandører.

Endnu et nyt kort
Og John Laursen er ikke det eneste nye ansigt hos Expedit. Virksomheden har også ansat Peter Korning i en nyoprettet stilling som Business Development Officer.

Peter Kornings primære opgave er at skabe vækst igennem udvikling af nye større kunder og nye forretningsområder med udgangspunkt i hele Expedit Gruppens spidskompetencer. Og han kommer til at arbejde tæt sammen med alle Gruppens selskaber i Norden.

Peter kommer fra en stilling som Salgsdirektør hos EM Retail Solutions, og han har godt femten års ledererfaring fra branchen.

- Med disse nye ansættelser af centrale medarbejdere, en række nye tiltag og en positiv og spændende kundetilgang har vi en stærk forventning om, at vi fortsat kan skabe vækst og sætte yderligere fokus på Expedit som en ledende, ekspansiv, international indretningsvirksomhed. En indretningsvirksomhed, der tilbyder kunderne vidensbaserede løsninger og har ’shop in mind’, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094