23948sdkhjf

Til kamp for flere certificerede møbler

En række af branchens virksomheder er gået sammen med FSC for at stimulere markedet for pladematerialer. Du kan også nå at være med.
Mange producenter af møbler og køkkener oplever, at udbuddet af FSC-certificerede pladematerialer ikke matcher den efterspørgsel, som producenterne møder hos deres kunder og heller ikke de ambitioner, som de har med deres FSC-certificerede produktsortiment.

Derfor har FSC Danmark, i samarbejde med virksomheder og FSC-kontorer fra hele verden, lanceret kampagnen "Change Our Fiberboards", der skal vise skovejere og pladeproducenter, hvor stor efterspørgslen reelt er på certificerede pladematerialer.

Store europæiske virksomheder støtter
På listen over deltagende virksomheder finder man blandt andre Jeld-Wen Europe, Duba-B8, Castorama, Tvilum og Decospan. Herudover støtter også Nobia, Kingfisher og Otto Group kampagnen, og flere kommer løbende til. Det glæder man sig over hos Tvilum, fordi der er brug for bred opbakning, hvis kampagnen skal have gennemslagskraft.

- I Tvilum bakker vi op om FSC Danmarks kampagne for at skabe et større marked for FSC-certificerede pladematerialer og vil opfordre andre virksomheder til at gøre det samme. Det er en opgave, der kræver, at vi virksomheder løfter i fælles flok og på tværs af brancher", siger VP for Global Sales & Marketing Andrew Long.

På hjemmesiden www.changeourfiberboards.com kan virksomheder vælge at støtte kampagnen ved at registrere deres behov for certificerede pladematerialer (anonymt), og de kan herudover vælge at offentliggøre sig selv på listen over støttende virksomheder.

For at demonstrere, at der er en reel efterspørgsel på FSC-certificerede træfiberplader, bliver virksomhedernes tilkendegivelser sendt til skovejere og producenter i marts måned, når indsamlingsprocessen er afsluttet. Herefter vil FSC gå i dialog med vigtige aktører på markedet om, hvordan udbuddet af certificerede pladematerialer kan forøges.

Sidste frist for at støtte kampagnen og registrere sit behov for certificerede pladematerialer er 1. marts.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078